Primària

Oferta educativa

L’etapa de Primària és fonamental en la formació integral dels nens i de les nenes. És una etapa òptima per treballar alhora l’adquisició d’hàbits, el foment dels valors i la motivació pel treball. Treballem sobretot l’autonomia personal, el coneixement del propi jo, les relacions socials, l’assumpció dels valors i la curiositat permanent.

Compartim metodologies d’aprenentatge i activitats adaptades a cada moment, afavorint el treball en grup, la recerca i la implicació de l’alumnat en el procés d’aprenentatge. Entenem que la diversitat és un valor que ens enriqueix i , per tant, cal afavorir que cada alumne pugui trobar el seu propi camí. I ho fem de manera que compartim aquests processos de forma estreta amb les famílies.

Impulsem projectes propis i estem atents al món educatiu del nostre entorn. Som un claustre actiu i compromès. Un claustre on les tutories i els mestres especialistes compartim un projecte educatiu.

El treball a Primària afavoreix de forma especial l’aprenentatge de les competències bàsiques sobretot als primers cicles, fent més hores de les que marca el currículum. Treballem perquè els alumnes comparteixin uns valors que els permetin formar part del grup i de la societat.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
etapa educativa primaria ecola gravi
Necessites més informació?
Tens alguna pregunta?

Contacta amb nosaltres. Donarem resposta a les teves preguntes i resoldrem qualsevol dubte.