Natació

(CEM MUNDET)
L’escola ofereix l’activitat de natació, per als nens i nenes d’Educació
Infantil.
Aquesta activitat es realitza els divendres a la tarda en horari lectiu a les instal·lacions CEM Mundet, per aquest motiu utilitzem un servei d’autocar i de monitors/mestres acompanyants. La recollida dels alumnes es fa a l’escola a l’horari habitual.
Oferim l’activitat pels alumnes d’I3 a I5.

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Infantil

Extraescolar piscina escola gravi

Futbol Sala

(CLUB ESPORTIU EUROPA)
L’extraescolar de futbol sala de l’escola està gestionada pel Club Esportiu Europa, amb un ampli projecte de futur.
El nostre objectiu és construir una escola de futbol sala amb els valors que comparteixen l’escola i el club, incorporant formadors qualificats del propi esport i també amb capacitats d’educar i transmetre els valors adequats, per a les diferents categories.
Els nostres esportistes podran competir en la lliga escolar organitzada pel CEEB i fins i tot, en certs torneigs que realitza la nostra entitat per tal d’afavorir els aprenentatges.
Oferim l’activitat pels alumnes de 1r de primària a 2n d’ESO.

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Primària
Etapa Educació Secundària

Bàsquet

(FUNDACIÓ DEL BÀSQUET CATALÀ)
Des de la Fundació del Bàsquet Català, han impulsat un projecte per tal de portar el bàsquet al vostre centre educatiu, l’escola Gravi. El nostre gran objectiu és que els infants puguin gaudir d’una activitat esportiva amb una part lúdica i a la vegada, competitiva. Ens basem en la participació dels infants dins d’aquest esport tractant que puguin aprendre a partir del joc, dinàmiques i exercicis amb els quals es treballin les habilitats específiques. A partir d’aquí tractem que els jugadors i jugadores aprenguin les capacitats adients i fomentar els valors del bàsquet com són el treball en equip, cooperació, respecte i esforç.
Els grups es divideixen per cursos per adequar-nos a les seves capacitats segons la seva edat. Aquests podran competir en la lliga escolar i fins i tot, en certs torneigs que realitza la nostra entitat per tal d’afavorir al bàsquet.
Oferim l’activitat pels alumnes de I5 a 6è de primària.

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Infantil
Etapa Educació Primària

Judo

(JUDO BCN NORD)
El judo és un esport nascut al Japó a finals del segle XIX de la mà de Jigoro Kano. Literalment, Judo significa camí de la flexibilitat o de la suavitat. Amb això, Kano volia dotar als infants d’un camí de vida desenvolupant les tres dimensions de la persona: física, cognitiva i emocional.
El Club Judo Barcelona nord, amb més de 10 anys d’experiència, compta amb tècnics titulats i oficials en organització esportiva que s’encarreguen de la gestió d’aquest esport en escoles d’arreu de Barcelona.
Oferim l’activitat pels alumnes de I4 a 6è de primària

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Infantil
Etapa Educació Primària

Patinatge

(Bekith)
BeKith també desenvolupa altres activitats extraescolars com el patinatge, una activitat recreativa i un esport que ajuda a desenvolupar l’equilibri, l’agilitat i l’harmonia corporal a través de moviments i exercicis.
També treballem els valors en aquesta activitat, ajudant els infants a valorar les seves pròpies habilitats, tot guanyant seguretat i confiança en si mateixos, fomentant el seu esperit crític i de superació. El patinatge suposa actituds de respecte i solidaritat, ja que implica el trebvall en equip i respectar unes normes bàsiques de convivència.
L’activitat planteja tècniques noves a través de jocs i ajuda al desenvolupament dels infants, fomentant l’activitat en grup, la companyonia i la integració de tots i totes.
Oferim l’activitat pels alumnes de 1r a 6è de primària.

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Primària

Multiesport

(Bekith)

A multiesport els nens i nenes s’aproximen a diferents esports des d’un vessant lúdic, fomentant els hàbits del compromís, la col·laboració entre companys, el respecte al material i les normes i no tant la competició.

Oferim l’activitat pels alumnes de 1r i 2n de primària.

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Primària

Psicoesport

(Bekith)

Amb l’activitat extraescolar de psicoesport els nens i nenes treballen en el desenvolupament de les seves condicions físiques i de les seves capacitats psicològiques i socials. Aprendrà a coordinar el seu cos, a relacionar-se amb el seu entorn més immediat, amb els objectes, a compartir amb altres infants i fomentarem valors com l’espera, la calma, l’aprenentatge de normes i el respecte.

Oferim l’activitat pels alumnes de I4 i I5.

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Infantil

Intel·ligència emocional

(EMOTIONAL SEEDS)

Emotional Seeds porta a l’escola Gravi l’extraescolar del creixement personal i benestar emocional pels alumnes/as de primària.

L’objectiu de l’extraescolar és que els infants puguin aprendre, a través de jocs i dinàmiques, a potenciar la seva intel·ligència emocional, a construir relacions saludables, relacionar-se de forma positiva i segura amb la pròpia sexualitat, així com treballar en la pròpia autoestima.

L’equip de psicòlogues dinamitza les sessions, portant els infants a la reflexió i a l’aprenentatge.

Es divideixen els grups per edats, per tal de poder adaptar les dinàmiques i els continguts a les diferents etapes evolutives.

Oferim l’activitat pels alumnes de 1r a 6è de primària.

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Primària

Teatre

(Cirerer Teatret)

Des de que l’ésser humà té ús de raó ha fet servir la paraula i el cos per escenificar allò que l’envolta i així entendre el món.

A nivell escolar, la vessant lúdica del teatre ens permet la gestió de l’autocontrol, el treball de les emocions i la descoberta de noves, la tècnica de la veu i del cos, l’expressió oral, la memòria, el treball en equip, l’escolta del grup i el respecte.

A Cirerer Teatret defensem la pedagogia teatral com a eina per al desenvolupament integral de l’individu, no volem formar actrius/actors sinó ajudar a deixar aflorar les pròpies qualitats de l’alumnat i acompanyar-lo en el seu creixement personal.

Oferim l’activitat pels alumnes de I4 a 6è.

Més informació i inscripció:

Etapa Educació Infantil
Etapa Educació Primària

Anglès

(Kids&Us)
Kids&Us fa servir una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

Les criatures arriben al món dotades d’un cervell en el qual la majoria de circuits estan desconnectats, entre ells els del llenguatge. Per connectar i activar aquesta poderosa xarxa, l’hem d’envoltar d’estímuls significatius que potenciïn al màxim les habilitats innates per aprendre. A Kids&Us volem aprofitar i optimitzar tots els mecanismes que s’activen durant els primers anys de vida per posar-los al servei de l’aprenentatge d’una segona o tercera llengua.
Oferim l’activitat pels alumnes de I3 a 2n de primària.

(BeKith)
Les classes són impartides en anglès i es basen en la conversa, amb la finalitat d’aconseguir l’aprenentatge de l’idioma d’una manera natural. El professorat especialitzat, conjuntament amb un equip pedagògic, supervisa els grups amb l’objectiu de verificar el progrés dels alumnes. Trimestralment es notifiquen els resultats obtinguts a les famílies. Existeix la possibilitat de fer exàmens oficials a través de “Trinity College London”.

Oferim l’activitat pels alumnes de 3r de primària a 4t ESO.

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Infantil
Etapa Educació Primària
Etapa Educació Secundària

Escacs

(CLUB PEONA I PEÓ)
Jugar als escacs és una gran eina educativa que afavoreix el desenvolupament de la intel·ligència cognitiva i també emocional.
Durant el curs existeix la possibilitat de participar els divendres en tornejos amb altres escoles i/o entitats.
Al llarg del curs l’escola organitza també dues o tres trobades per fomentar la pràctica d’aquest esport.
Oferim l’activitat pels alumnes de 1r a 6è de primària

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Primària

Extraescolar escacs escola Gravi

Escola de Música Gravi

L’Escola de Música Gravi és una escola oberta a tot el barri, tant als nens/es com als adults.
L’activitat pedagògica comença a partir dels 3 anys, en què, en una primera etapa i a través del joc, aprenen a conèixer el ritme i l’entonació, i treballen la motricitat i el desenvolupament de l’oïda. Això fa que l’alumne/a s’introdueixi progressivament en un món nou, que li permetrà després superar els diferents cicles d’ensenyament musical.
A partir dels 6 anys els alumnes inicien una nova etapa en la qual poden començar a tocar un instrument, tot incorporant el llenguatge musical, la coral, el conjunt musical i la batucada.
Volem recordar que totes aquelles famílies que estiguin interessades que preparem els alumnes per superar les proves d’accés al grau professional dels conservatoris es poden posar en contacte amb nosaltres per concretar un programa individualitzat.
Oferim l’activitat pels alumnes de I3 a 4t ESO.

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Infantil
Etapa Educació Primària
Etapa Educació Secundària

Dansa

(LA FÀBRICA DE SOMNIS)
El nostre centre amb més de 20 anys d’experiència en la docència de la dansa neix d´un projecte educatiu i socioeducatiu on poder aprendre, gaudir i transmetre als alumnes l´admiració i el respecte cap a la dansa.
Oferint i dedicant als nostres alumnes la millor formació cap a la dansa, de la mà de professionals. Amb una formació de pedagogia de la dansa i experiència professional en l’àmbit nacional i internacional.
L’aprenentatge de les diferents disciplines, que a la fàbrica treballem, són com a principals branques de la dansa i la seva tècnica.
Oferim l’activitat pels alumnes de I3 a 6è de primària.

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Infantil
Etapa Educació Primària

Gimnàstica rítmica

(ASSOCIATS GIMNÀSTICA CATALANA)
Associats Gimnàstica Catalana, neix de la fusió entre amants de la gimnàstica i la intenció de donar-la a conèixer.
Us garantim gimnàstica professional, però adaptada a totes les edats i nivells així mateix, els practicants que tinguin il·lusió per aquest esport es poden derivar a un club quan estiguin preparats.
Què treballarem?
Técnica de base i col·locació corporal, exercicis per fomentar la coordinació, flexibilitat, ritme musical i destresa amb els aparells de gimnàstica rítmica (corda, pilota, cèrcol, maces i cinta) acrobàcies. Transmisió de valors en l’ambit esportiu i treball en equip.
Oferim l’activitat pels alumnes de I5 a 3r de primària.

Més informació i inscripció:
Etapa Educació Infantil
Etapa Educació Primària

Casals (TEAM)

TEAM és una entitat homologada a la campanya de Vacances d’Estiu i que participen dels ajuts econòmics de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a qualsevol dubte o aclariment, sobre el casal, us podeu posar en contacte directament amb l’entitat TEAM, mitjançant el correu electrònic: o el telèfon (673.166.739) dins l’horari: de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h