Actualitat

Escola de Famílies (21-22)

Dins el cicle de xerrades “Educar en l’Afectivitat i la Sexualitat” el dijous, 27 de gener, es durà a terme la xerrada en línia de l’Escola de Famílies: “Gènere i Coeducació a la Infància”, a càrrec d’Elsa Rodríguez-Cabo.
Més

En defensa de la llengua catalana

Davant la situació actual en relació amb l’ús del català a l’escola, des de la Gravi volem manifestar que formem part d’EscolesCoop, Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, i que subscrivim el comunicat en defensa de la llengua catalana, publicat el 16  de desembre, al qual podeu accedir mitjançant aquest enllaç.

 

Bones Festes 21-22

Acabem un any 2021 amb el sac ple d’experiències viscudes i amb un munt de reptes superats! Els i les alumnes de l’escola, des dels més petits fins als més grans, han creat conjuntament unes postals per desitjar-vos unes Bones Festes i una bona entrada d’any 2022! Veieu el vídeo amb les postals.

Més

Concert d’hivern de Primària

El passat divendres, 10 de desembre, vam fer el concert d’hivern de Primària a l’espai Jove Fontana amb les actuacions de tots els grups, de 1er a 6è.

Tot i que les mesures vigents no ens van permetre compartir l’esdeveniment amb totes les famílies, us recordem que el dijous 16 de desembre a les 20h emetrem el concert en streaming. El podreu seguir fent clic aquí.

Esperem que tingui una bona acollida i que el gaudiu també des de casa.
Més

Trobada Internacional Erasmus

Els passats 14 i 15 d’octubre va tenir lloc a  Asker i Oslo (Noruega) la segona trobada internacional del projecte Erasmus+. La nostra escola va assistir-hi juntament amb els socis d’Itàlia, Letònia i Noruega. Vàrem presentar els dos pilots duts a terme a la nostra escola.

L’objectiu d’aquesta trobada va ser compartir  els resultats de la fase d’implementació de les activitats proposades, així com l’anàlisi de suggeriments per a la consolidació de l’aprenentatge significatiu. També vam debatre sobre qüestions molt interessants, com ara: el treball col·laboratiu i l’avaluació durant el procés d’aprenentatge.
Més