Actualitat

Ampliem el període d’inscripcions a les activitats extraescolars!

Després de la reunió informativa del passat dijous 17 de juny, ja tenim penjada tota la informació de les diferents activitats extraescolars que oferim pel curs 2021/22. A continuació us adjuntem un quadrant de les activitats disponibles, a més podeu consultar més a fons totes les informacions a l’apartat de serveis de la web de l’escola.

Veure totes les activitats

Com hem vist que algunes famílies ens esteu demanant de fer la inscripció a les extraescolars aquests últims dies, hem decidit allargar el termini fins al divendres 16 de juliol.

Aprofitem per recordar que al setembre obrirem un altre període d’inscripcions per les activitats a les quals encara quedin places.

També al setembre, realitzarem una jornada de portes obertes de l’escola de música.
Més

Casal d’estiu

Us presentem la informació referent als casals d’aquest curs. Us recordem que els organitza TEAM. l’empresa que ja els va organitzar fa dos cursos.

TEAM és  una entitat homologada a la campanya de Vacances d’Estiu i que participen dels ajuts econòmics de l’Ajuntament de Barcelona.

És important, per a tenir una previsió de places, omplir el formulari de la inscripció abans del 18 de juny 

Info Casal d’estiu 2021 

Menú Casal d’estiu

Mes informació


Més

Premis Jocs Florals

Orgulloses un any més del treball literari de tot l’alumnat de Gravi pels Jocs Florals i la nostra especial enhorabona als representants de l’escola que han guanyat premis als Jocs Florals 2021

Del Districte de Gràcia:

A L’Aina  (3r premi poesia CM)a la Clàudia  (3r premi poesia, CS) i a l’Alba (2n premi de poesia, Batx)

 

 Dels Jocs Florals de la Federació de Cooperatives:
A la Giulia Valentini (1r premi poesia, C.Inicial),  a en Martí (3r  premi  prosa C.S), i a L’Alba  (2n premi poesia, Batxillerat)

Projecte Upgrade

Benvinguts a la tercera newsletter del projecte UPGRADE.

 Recordar-vos que el projecte UPGRADE combinarà diferents mètodes d’avaluació interconnectats (avaluació dels professors, autoavaluació, revisió per parells, avaluacions grupals), utilitzant les TIC perquè els professors puguin visualitzar, fer seguiment, avaluar els estudiants i ajudar-los a regular el seu propi aprenentatge. La metodologia i les eines es validaran en un pilot en 6 escoles primàries d’Espanya, Letònia, Noruega i Itàlia. Els resultats es publicaran al UPGRADE Handbook. alguns dels comentaris dels professors sobre el seu progrés cap als resultats del projecte, ensenyant els alumnes i gestionant els processos de col·laboració virtual
Més

Escola de famílies: III Webinar sobre “Les Pantalles”

L’Escola de Famílies us convida a participar al III Webinar del cicle de xerrades d’aquest curs: “Les pantalles”.

Ús i abús de les tecnologies entre els adolescents, és una xerrada a càrrec de Josep Matalí, psicòleg clínic de l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

 

 

 

Si vau assistir a la xerrada de l’Escola de Famílies, podeu fer la vostra valoració contestant aquest formulari: https://forms.gle/1pHwCBnGc4RssfR67


Més