Actualitat

Aspectes rellevants a l’hora de triar escola

Fa uns dies es va publicar un article a Criatures on es tractava un tema d’actualitat Com triar escola en temps de pandèmia. L’Àngels Mayor, mestra i companya de la nostra escola, va fer la seva aportació amb un recull d’aspectes rellevants i imprescindibles a l’hora de fer la tria:

L’alumne com a protagonista del seu procés d’aprenentatge.

L’escola com a comunitat, amb una comunicació fluïda entre alumnes, docents i famílies.
Més

Portes obertes presencials

Aquest any, el  dissabte 13 de març, obrim les portes presencialment per ensenyar-vos els nostres espais, per explicar-vos el nostre projecte i per recollir i aclarir els vostres dubtes o preguntes.

De cara a planificar les trobades, us demanem que ompliu aquest formulari, escollint entre els àmbits del vostre interès.

Us hi esperem!

 

Premi Primer Festival

El passat novembre, educació infantil vam gaudir de les interessants pel·lícules del Meu Primer Festival i també vam participar en el  concurs de dibuix.

Amb la pel·lícula El petit vaixell que volia volar, on un vaixell es nega a aprendre a ser un bon vaixell, perquè el que en realitat desitja és volar, la Queralt es va inspirar i va fer un bonic dibuix que ha estat guanyador d’aquest concurs, en la modalitat Infantil.

Enhorabona Queralt!!!
Més

Recuperem els jocs de taula

A través del joc, a qualsevol edat, “desenvolupem habilitats socioemocionals, afrontem reptes, exercitem la creativitat, ens socialitzem i posem en pràctica habilitats comunicatives, i sovint també habilitats motores.

Quan juguem, les hormones de l’estrès disminueixen (deixem a banda preocupacions) i el nostre cervell genera oxitocina (plaer), dopamina (motivació), serotonina (regulació emocional) i endorfines (felicitat). ¿Hi pot haver un còctel millor per a l’aprenentatge etern?”, es pregunta Noemí Royes,  postgraduada en neuroeducació per la Universitat de Barcelona. Criatures 
Més

Bones lectures

Deia Rodari que «La lectura, o és un moment de vida, un moment lliure, ple, desinteressat, o no és res.»

Amb aquesta idea llegim i seleccionem les lectures que ens agraden.

Us fem arribar la guia 2020 

Recomanacions fetes pel Seminari de Biblioteques Escolars de Gràcia
Més