Actualitat

Escola de famílies: III Webinar sobre “Les Pantalles”

L’Escola de Famílies us convida a participar al III Webinar del cicle de xerrades d’aquest curs: “Les pantalles”.

Ús i abús de les tecnologies entre els adolescents, és una xerrada a càrrec de Josep Matalí, psicòleg clínic de l’Hospital Sant Joan de Déu.

En els darrers anys a Europa s’ha observat un augment, sobretot en adolescents i adults joves, de la problemàtica relacionada amb l’ús de les tecnologies. Aquesta situació ha comportat més preocupació entre les famílies a causa de la interferència i el malestar que generen, fet que provoca una demanda creixent de consultes relacionades amb aquest motiu.
Més

Casal d’estiu

Us presentem la informació referent als casals d’aquest curs. Us recordem que els organitza TEAM. l’empresa que ja els va organitzar fa dos cursos.

TEAM és  una entitat homologada a la campanya de Vacances d’Estiu i que participen dels ajuts econòmics de l’Ajuntament de Barcelona.

És important, per a tenir una previsió de places, omplir el formulari de la inscripció abans del 18 de juny 

Info Casal d’estiu 2021 

 Formulari inscripció al casal

Mes informació


Més

Colònies d’estiu Gravi

Ja podeu consultar tota la informació referent a les colònies d’estiu de Gravi des del blog que hem creat, on podreu consultar les cases de colònies, el material necessari i realitzar la inscripció online.

 

ACCEDIR AL BLOG DE COLÒNIES

Gravicros #INVENCIBLES

Aquesta setmana comença l’edició #INVENCIBLES del GraviCros!

La situació actual ens ha fet reinventar aquesta gran festa de l’esport: curses per equips organitzades dins els grups bombolla, un concurs virtual per conèixer els experts i expertes del GraviCros o la nova samarreta solidària són només algunes de les activitats que realitzarem al llarg de la setmana.

Acompanyeu-nos i seguiu el dia a dia a les nostres xarxes socials! Malgrat no poder trobar-nos aquest any al Parc de la Creueta del Coll, ens agradarà rebre les vostres vibracions!

Si voleu demanar la vostra samarreta o participar al joc, podeu accedir a www.gravi.com/cros
Més

Aspectes rellevants a l’hora de triar escola

Fa uns dies es va publicar un article a Criatures on es tractava un tema d’actualitat Com triar escola en temps de pandèmia. L’Àngels Mayor, mestra i companya de la nostra escola, va fer la seva aportació amb un recull d’aspectes rellevants i imprescindibles a l’hora de fer la tria:

L’alumne com a protagonista del seu procés d’aprenentatge.

L’escola com a comunitat, amb una comunicació fluïda entre alumnes, docents i famílies.
Més