Actualitat

Un futur parc al barri

El pròxim dissabte 19 de gener 2019 se celebra el taller final de co-disseny entre ciutadania i tècnics per decidir com haurà de ser el futur parc per a Vallcarca i els Penitents.
Aquesta serà la darrera activitat participada d’una sèrie d’accions que es van iniciar el passat mes de novembre 2018 promogudes des del Districte de Gràcia per generar espais d’anàlisi de la realitat del barri i propostes per al futur parc.
Més

Camí escolar

A partir d’una certa edat anar sols a l’escola, o amb amics i amigues i sense la companyia d’un adult, és positiu per als infants: reponsabilitat, autonomia, coneixement del barri, identificació del risc…

Els camins escolars es desenvolupen en l’entorn de les escoles i ja són força visibles a Barcelona.
Més

Bones Festes!

Us fem arribar les guies de lectura perquè us siguin d’utilitat en aquests dies de vacances, que tots tenim temps per gaudir-ne.

Trieu el cicle en el que esteu interessats i mireu les recomanacions que us fem. Bones festes i bona lectura!

 

Veure les Guies de Lectura
Més

Acabem el primer Trimestre

Ja s’acosta el dia en què podreu gaudir del nostre “Concert d’hivern”. Enguany el concert de Primària se celebrarà el dijous 13 de desembre a l’Espai Jove la Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190.

El concert d’Infantil se celebrarà el dimarts 18 de desembre al mateix espai.

Pel que fa a Infantil, es farà un sol torn a les 15.30h (les portes s’obriran a les 15.20h).

En el cas de Primària, es faran dos torns: 1r, 2n i 3r: 15.15h (Primer torn); 4t, 5è i 6è: 16.15h (Segon torn)
Més

III Trobada d’Escacs per Parelles

Els dies 30 i 1 de desembre vam celebrar la Tercera Trobada d’Escacs per parelles, amb la participació de 23 parelles inscrites.
El campionat va constar de 6 rondes. A cada ronda les parelles s’enfrontàven a una altra parella que hagués obtingut un nombre similar de punts en les rondes anteriors, d’aquesta manera els enfrontaments tendien a ser cada cop més igualats doncs els que havien guanyat més partides jugaven entre ells i viceversa.

La trobada perseguia diversos objectius; en primer lloc fomentar la inicicació i la pràctica d’aquest joc-ciència-art entre els i les alumnes de l’escola, en segon lloc establir vincles intergeneracionals entre els infants, les famílies i les amistats al voltant d’aquest joc tant pedagògic i per últim augmentar el nivell competitiu dels ja iniciats.
Més