Actualitat

Preinscripció estudis postobligatoris

Benvolgudes famílies,

Informar-vos que des del consorci d’Educació de Barcelona ens ha arribat informació rellevant sobre el calendari de preinscripció a ensenyaments postobligatoris que tindrà lloc a partir del 27 de maig fins al 3 de juny. Hem pensat que, com a famílies interessades a estudiar el batxillerat a l’escola, aquesta informació us podria ser útil.

 • Us adjuntem una carta-fulletó
  signada per Josep Gonzàlez-Cambray i Joan Subirats, President i Vicepresident del Consorci d’Educació de Barcelona, amb la informació rellevant actualment disponible (calendari, orientacions de l’oferta educativa…) perquè pugueu decidir sobre com continuar la pròxima etapa formativa.


Més

Casals d’estiu 2020

Us presentem la informació referent als casals d’aquest curs. Us recordem que els organitza una empresa nova per nosaltres però amb experiència en altres centres, TEAM. En destaquem les ganes i il·lusió en el projecte, un canvi d’orientació que esperem us agradi malgrat el context incert en què haurà de desenvolupar-se.

 En les condicions restrictives que ens planteja el Govern veiem impossible plantejar el concepte d’Escola Oberta. Per aquest motiu TEAM oferirà casals des del dia 29 de juny i també  han afegit informació dels casals de setembre.

TEAM és  una entitat homologada a la campanya de Vacances d’Estiu i que participen dels ajuts econòmics de l’Ajuntament de Barcelona.

En aquest enllaç ens presenten una reunió informativa virtual

És important, per a tenir una previsió de places, omplir el formulari de la inscripció abans del 15 de juny 

 Formulari inscripció al casal
Més

Preinscripció Infantil, Primària i ESO

Segons ha informat el Departament d’Educació, les preinscripcions per al curs 2020-21 seran telemàtiques i no presencials del 13 al 22 de maig.

Cal emplenar el Formulari de sol·licitud informàtic a través del portal preinscripcio.gencat.cat

El codi de l’escola és 08011448

Les famílies que facin la preinscripció telemàtica hauran de fer arribar el comprovant i la documentació necessària (DNI tutors, DNI de l’alumne si en té, llibre de família) escanejada o fotografiada per correu a la secretaria corresponent:

infantil@gravi.com    primaria@gravi.com  secundaria@gravi.com
Més

Portes Obertes Batxillerat

El proper divendres 15 de maig celebrem les Portes Obertes online del Batxillerat a Gravi amb múltiples reunions virtuals informatives.

Hi participarem diferents membres de l’equip de professors/es i alumnes i exalumnes, amb ànims de donar a conèixer aquesta etapa de l’escola.

Oferim:

 • XERRADA INFORMATIVA
  A les 9.30 h i a les 12.30 h. Coneixerem de primera mà les característiques del batxillerat de Gravi (funcionament, matèries de modalitat, calendari acadèmic, etc.)
 • TAULA RODONA ALUMNES I EXALUMNES
  A les 11.15 h. Hi participaran alumnes de diferents promocions de l’escola per explicar la seva experiència com a alumnes de Gravi.
 • REUNIÓ DE MODALITATS
  A les 10.30 h. Diversos professors i professores de matèries de modalitat explicaran en què consisteixen i quines sortides ofereixen.


Més

Videoconferència a Infantil

L’Escola Gravi el curs 2020- 21 ens projectem als barris de Gràcia i d’Horta ampliant l’oferta del nostre projecte educatiu a les famílies d’aquests barris.

Les famílies que tingueu fills i filles de 3 anys i vulgueu saber més podeu inscriure-us i participar en les sessions de Portes Obertes Virtuals del dimecres 13 de maig a les 17.00 h i divendres 15 de maig a les 10,00 h
Més