Actualitat

Situació excepcional

Aquesta situació excepcional que estem vivint aquests dies, ens ha fet que tots plegats, ens reorganitzem amb la nostra canalla. Vosaltres teniu un paper important a casa i no dubteu en fer-nos arribar els vostres dubtes. Tal i com us hem informat, en totes les etapes tenim els nostres canals de comunicació ( blogs, correus..) per a intercanviar o rebre notícies, propostes de feina i d’activitats, per poder tenir més entretinguts als més petits i seguir treballant amb els alumnes més grans.

Esperem retrobar-nos molt aviat.
Més

Des del Dep. Psicopedagògic

Davant la situació de confinament arrel el virus Covid-19 s’estan vivint moments excepcionals que poden afectar amb major intensitat depenent de la situació personal i de cada sistema
familiar.Poden sorgir infinites emocions que haurem d’escoltar i acceptar. La por és una reacció normal i saludable davant situacions que no coneixem, que per nosaltres són potencialment perilloses i amenaçadores com la situació actual. Per tal d’adaptar-nos millor a la situació caldrà prendre les mesures necessàries per minimitzar riscos, tant a nivell físic com a nivell psicològic.
Hi ha emocions que ens poden bloquejar i ens impedeixen poder donar aquesta resposta adaptativa a la situació.
Més

Suspenen les Classes

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Aquesta mesura tenia prevista una durada inicial de 14 dies, fins al 27 inclòs. Donades les actuals circumstàncies, la tornada a l’activitat lectiva presencial resta indefinida. Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i l’evolució de la situació. Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.
Més

Ajornem GraviCros 2020

D’acord amb la Comissió del Gravicros i en el marc de les decisions a prendre enfront el covid19 i seguint les recomanacions de les agències públiques competents, hem decidit ajornar la cursa. Buscarem una data per aquest mateix curs que en garanteixi unes bones condicions. Tan aviat com la trobem us la comunicarem i esperem que tothom hi pugui participar: 257 equips i 613
runners inscrits suposen, una vegada més, un rècord de participants.
Tan bon punt rebem les samarretes us informarem on i quan recollir-les, en qualsevol cas el benefici íntegre de la venda el lliurarem a Genesis.

Preinscripció 2020 – 2021

El període de preinscripció per al segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària, centres integrats i Educació Secundària Obligatòria serà del 23 de març a 1 d’abril.

Podeu accedir a  tota la informació disponible al Consorci d’Educació de Barcelona i al Departament d’Ensenyament.

 

Consulteu tota la documentació que necessiteu per a realitzar la preinscripció.
Més