Actualitat

Festa de PORTES OBERTES

S’apropa la Festa de Portes Obertes que farem el proper 30 de març, però també us volem convidar a:

La trobada d’Escacs al Carrer que farem el proper dissabte 23 de març a les 11h davant del Mercat de la Vall d’Hebron. Es faran partides simultànies i també hi haurà un joc gegant d’escacs on els nens i nenes podran fer partides i un espai lúdic de joc, dibuix… Tot dinamitzat per en Pere Duran, professor d’escacs de l’escola i responsable dels escacs d’extraescolars.
Més

Preinscripció 2019-2020

El període de preinscripció per al segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària, centres integrats i Educació Secundària Obligatòria serà del 29 de març al 9 d’abril.

Podeu accedir a  tota la informació disponible al Consorci d’Educació de Barcelona i al Departament d’Ensenyament.

 

Consulteu tota la documentació que necessiteu per a realitzar la preinscripció.
Més

Al març, un munt d’activitats

La darrera setmana de febrer plena de gresca amb l’arribada d’en Carnestoltes, ens donarà l’inici a les activitats del cap de setmana que anirem fent durant el mes de març.

Festa Escalfa el teu Somriure (dissabte, 9 de març)

V GraviCros (diumenge, 17 de març) Informació detallada a www.gravi.com/cros

Escacs al carrer (dissabte, 23 de març)

Festa de Portes Obertes (dissabte, 30 de març)

Us anirem informant de l’horari i del lloc on es faran les activitats però de moment reserveu aquestes dates. Us animem a tots a participar!
Més

V GraviCros

Com ja sabeu, el proper DIUMENGE,  17 de març celebrarem la V edició del GraviCros. El cros de l’escola Gravi té la intenció de celebrar tots junts una jornada de participació i diversió, amb quatre objectius molt clars:

Objectius de salut, cooperatius, de barri i solidaris.

El GraviCros se celebra al Parc de la Creueta de Coll i la dificultat del circuit ve determinada per l’edat del component més jove.

És una cursa per equips i cadascun està format per tres components. Hi ha tres tipologies de corredor: nen/a de la categoria, Padrí i Major d’edat (veure com formar equips).
Més

Esperit Cooperatiu

L’Escola Gravi va ser creada l’any 1966. L’any 1995/96 es va constituir com a Societat Cooperativa Catalana Limitada d’Ensenyament de Treball Associat. Està integrada pel personal docent i pel personal d’administració i serveis.

L’escola té com a objecte social impartir ensenyament a tots els nivells educatius, incloent matèries cooperatives, artístiques i esportives i en general tots aquells ensenyaments i activitats que contribueixin a la formació social i cultural de les persones, sense perseguir cap ànim lucratiu.

Com a cooperativa pretenem desenvolupar en els nostres alumnes el valor de la cooperació, de la igualtat, de la justícia, del respecte i del treball en equip.
Més