Actualitat

Adhesió Manifest FECEC

Els integrants de l’Escola Gravi, tant cooperativistes com treballadors, tant personal docent com membres del PAS, hem decidit, majoritariament, adherir-nos al manifest comunicat per la FECEC (Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya) davant dels recents esdeveniments que colpegen actualment la societat catalana.

El podeu llegir tot seguit:
Més

II Memorial Xavier Contat

Benvolguts/es companys i companyes.

El passat dissabte, dia 5 d’octubre, ens hem reunit a l’escola en record del nostre ex-alumne i amic Xavier Contat Garcia.

L’objectiu era passar una jornada emotiva i plena de records.
Més

Aquests dies estem fent fet ressò a l’escola de l’activisme mediambiental a
nivell mundial.
A Secundària:
·Varem fer lectura del manifest del Sindicat d’Estudiants de Gravi i un minut de silenci el dilluns.
·Al llarg de la setmana estem visionant i parlant de diferents documents audiovisuals
relacionats amb el canvi climàtic.
Més

Nous espais a Infantil

Ens fa molta il·lusió començar aquest nou curs havent finalitzat la segona fase d’obres a l’edifici d’Educació Infantil.

La sala polivalent ha quedat molt espaiosa i els nostres alumnes més petits hi podran fer música, psicomotricitat i… dinar-hi plegats!
Més

L’escola importa

El passat 5 de setembre Enric Prats va presentar el seu darrer llibre «L’escola importa. Notes per repensar l’educació» al claustre de primària de l’escola.

Enric Prats és doctor en pedagogia i professor a la Universitat de Barcelona. Ha publicat diversos llibres i participa de forma regular en estudis sobre la millora d ela formació del professorat o la pedagogia comparada.
Més