Actualitat

Tocats x Gravi

El passat mes de febrer, gràcies a l’aportació de l’AFA, vam engegar el projecte de Batucada a Primària. Sens dubte, han estat uns mesos molt intensos i enriquidors per a tots els membres que n’han format part.

Cada assaig i cada actuació ha fet créixer els Tocats x Gravi fins arribar a ser el que heu vist les últimes setmanes, un grup ple de força, energia i il·lusió.
Més

Fotografies de grup 2017-18

De nou, el curs s’acabat i marxem de vacances. Us deixem totes les fotos de grup perquè recordeu els companys amb qui heu compartit tot aquest curs, des dels més petits i fins als més grans. Ens veurem al setembre, amb les piles carregades de nou!

Bones vacances i bon estiu a tothom!
Més

Mercat Solidari a Primària

Ara que ja ha passat la celebració del Mercat Solidari, us volem agrair la vostra participació. Hem recollit 100 euros que es destinaran a LA FUNDACIÓ JATAKENDEYA Misericorde sans frontière, que té en projecte desenvolupar un centre d’ajuda a discapacitats i malalts mentals a Yoto Tonga, Àfrica.

Tot seguit podeu veure unes imatges de la Jornada
Més

Recull de Premis

Felicitem a tots els guanyadors d’enguany dels Jocs Florals 2018

Del Districte de Gràcia:

Clàudia Pérez (3r premi prosa )David Sotodosos (3r Premi poesia CM) Clara Cervera (2n premi de poesia, CS)

 Dels Jocs Florals de la Federació de Cooperatives:
Bruno Bafaluy (1r premi prosa, C. Inicial),  Sofia Torres (2n premi de poesia C.Inicial), Clara Garreta  (1r premi poesia, C. Superior), Alwyn Boldy (2n premi prosa, ESO),  Laia Rico (3r premi prosa, Batxillerat)
Més

I Memorial Xavier Contat

El passat dissabte, dia 26 de maig de 2018, vàrem poder participar en un homenatge pòstum al nostre alumne Xavier Contat, en «Kuntat».La proposta va sorgir dels qui van compartir-hi uns quants anys a Gravi.

Una matinal de futbol sala en presència de la seva mare i amb la participació dels seus companys i companyes de classe, jugadors als que va entrenar en les activitats extraescolars de la nostra escola, i amics i amigues d’altres àmbits a més d’alguns dels professors i professores. També hi va haver una mica de música i moments emotius ben bonics pel record.

Podeu veure les imatges a l’àlbum de fotos i també, tot seguit, podeu recordar la jornada amb aquests tres vídeos: Inici de l’homenatge, La final i el lliurament de premis.
Més