Actualitat

GraviCros 2019

Ja tenim data per a la V edició de GraviCros, que aquest any serà uns dies abans de l’arribada de la primavera.

Reserveu el diumenge 17 de març per fer una bona cursa d’equips pel parc de La Creueta del Coll.

 

Com sempre, esperem comptar amb tots vosaltres, un any més, a la nostra festa de l’esport.

Campionat del món de Pilota

El Campionat del Món de Pilota arriba per primera vegada a Barcelona aquest mes d’octubre, concretament del 14 al 20 d’octubre.

Els millors pilotaris del planeta seran protagonistes d’un espectacle que els de Cicle Superior de Primària no ens hem volgut perdre.

El dilluns 15 i dimarts 16 hem anat a veure, als frontons olímpics de la Vall d’Hebron, partits de la fase classificatòria.

El proper trimestre coneixerem i practicarem les diferents especialitats d’aquest esport, dins del programa de lAjuntament de Barcelona “L’escola fa esport a la ciutat”
Més

Tocats x Gravi

El curs 2017- 18, gràcies a l’aportació de l’AFA, vam engegar el projecte de Batucada a Primària. Sens dubte, han estat uns mesos molt intensos i enriquidors per a tots els membres que n’han format part.

Cada assaig i cada actuació ha fet créixer els Tocats x Gravi fins arribar a ser el que heu vist les últimes setmanes, un grup ple de força, energia i il·lusió.
Més

Nou curs

Ja hem engegat el curs!

Podeu consultar les instruccions d’aquest curs 2018/19 per a les diferents etapes.

Hi trobareu informació relacionada amb el calendari escolar, l’organització de l’etapa, el servei de menjador i vigilància, el material necessari o les reunions informatives.

Podeu accedir-hi des d’aquest enllaç o adreçant-vos a Dades Generals > Instruccions de curs.

Aquest és el menú tardor 2018

 

Aniversari de l’1Octubre

Les escoles cooperatives defensem, cada dia des dels centres educatius, els valors de la democràcia, la llibertat, la participació i la pau.

 

Comunicat de la FeCEC