Comunicats Batxillerat

XVIII Mostra TR – Reportatge

Com ja sabeu, el passat 22 de maig vam celebrar la XVIII Mostra de Treballs de Recerca de l’Escola Gravi. Aquí us en fem un resum per a aquells que no vareu poder assistir i un record per als que volgueu rememorar l’acte.

Després de la presentació de l’acte, per part de les tutores, Maria i Eva, van exposar els seus treballs l’Arnau, l’Oriol i el Gerard. Tot seguit, els tres alumnes van rebre un detall per part de l’AFA de l’Escola Gravi.

Els alumnes van dedicar unes paraules de comiat, fent un repàs de la seva trajectòria per l’Escola, i van obsequiar les tutores amb un present en agraiment a la seva dedicació.

Aquesta part de l’acte es va cloure amb unes paraules d’en Carles, el director.

Una vegada acabat l’acte a la Biblioteca M. Antonieta Cot, ens vam dirigir al menjador de Secundària on els alumnes  van rebre un petit obsequi, recordatori del seu pas per l’Escola. A més, se’ls va dedicar una versió musical de We are the Champions. I, com sempre, els assistents vam poder gaudir d’un abundós pica-pica, amb la qual cosa es va cloure l’acte.

Per acabar, doncs, no ens queda res més que agrair a tots els col·laboradors en l’organització de l’acte el seu treball per tal que tot arribés a bon port.

Podeu veure les fotografies de la Mostra a l’àlbum de fotos i els vídeos al canal de vimeo de l’escola gravi

 


← Tornar enrere