Comunicats Batxillerat

XVII Mostra TR – Reportatge

Com ja sabeu, el passat 23 de maig vam celebrar la XVII Mostra de Treballs de Recerca de l’Escola Gravi. Aquí us en fem un resum per a aquells que no vareu poder assistir i un record per als que volgueu rememorar l’acte.

Després de la presentació de l’acte, per part de les tutores, na Maria i n’Eva, van exposar els seus treballs na Lilu, na Patrícia i en Roger. Tot seguit, els tres alumnes van rebre un detall per part de l’AFA de l’Escola Gravi.

Tot seguit, es va fer el lliurament dels diplomes als alumnes de 2n de Batxillerat.

Va acomiadar l’acte en Ferran , el nostre cap d’estudis de Secundària i, a més, vam poder escoltar les paraules d’en Carles, el director, mitjançant un video, ja que estava de colònies amb primària.

Però això, no es tot. Un cop acabat l’acte a la Biblioteca M. Antonieta Cot, ens vam dirigir al menjador de Secundària on els assistents vam poder gaudir d’un abundós pica-pica, amb la qual cosa es va cloure l’acte.

Per acabar, doncs, no ens queda res més que agrair a tots els col·laboradors en l’organització de l’acte el seu treball per tal que tot arribés a bon port.

Podeu veure les fotografies de la Mostra a l’àlbum de fotos i els vídeos al canal de vimeo de l’escola gravi

 

 


← Tornar enrere