Actualitat

GraviCros 2017

Com ja sabeu, el proper dissabte, 28 d’octubre del 2017 celebrarem la 4a edició del GraviCros, el cros cooperatiu de l’escola Gravi. Després de tancar el termini d’inscripcions el passat 8 d’octubre, només us podem donar les gràcies per superar, un any més, el total d’equips i participants inscrits. Gràcies per fer més gran el GraviCros any rere any!

Estigueu al dia dels recorreguts, les recomanacions, els horaris definitius del cros… Podeu consultar tota la informació actualitzada a www.gravicros.wordpress.com

Correu o no, us esperem al GraviCros 3×1, la nostra festa de l’esport!

Què és el GraviCros?

Gravi és una Escola Cooperativa. Però no volem que això esdevingui tan sols un model de titularitat, sinó que volem que sigui un model educatiu. És per això que entenem que les nostres activitats també han de recollir aquest esperit cooperatiu.

Una de les característiques fonamentals i diferenciadores d’aquest Cros és que es planteja com una cursa per equips. En el cas d’Educació Infantil i Primària es plantegen equips per famílies i en el cas d’alumnes d’ESO es planteja la possibilitat que no siguin estrictament unitats familiars, per garantir una major participació, però sempre per equips.

Saber-ne més

 


← Tornar enrere