Actualitat

Trobada Internacional Erasmus

Els passats 14 i 15 d’octubre va tenir lloc a  Asker i Oslo (Noruega) la segona trobada internacional del projecte Erasmus+. La nostra escola va assistir-hi juntament amb els socis d’Itàlia, Letònia i Noruega. Vàrem presentar els dos pilots duts a terme a la nostra escola.

L’objectiu d’aquesta trobada va ser compartir  els resultats de la fase d’implementació de les activitats proposades, així com l’anàlisi de suggeriments per a la consolidació de l’aprenentatge significatiu. També vam debatre sobre qüestions molt interessants, com ara: el treball col·laboratiu i l’avaluació durant el procés d’aprenentatge.

El primer dia vam visitar l’escola “Janslokka” a Asker. El segon dia es va fer la presentació dels resultats de les activitats dutes a terme i la planificació del contingut del projecte final del llibre electrònic: format definitiu i la seva difusió.

Mestres i alumnes hem gaudit d’aquesta enriquidora i exitosa experiència. 

Finalment, donar les gràcies a l’equip noruec per la seva excel·lent organització i generositat fent-nos sentir com a casa nostra.

Com a escola valorem molt positivament el projecte dut a terme fins ara i esperem que aquestes trobades segueixinaprtant-nos noves eines per a l’escola.

Cliqueu la imatge

 


← Tornar enrere