Comunicats Batxillerat

Sortides Batxillerat

Darrerament, els alumnes de 2n de Batxillerat han realitzat dues sortides. Concretament, el 27 de gener a l’Escola del Treball i, ja al febrer, els alumnes que cursen Història de l’ART van visitar el MNAC.
Els alumnes de 2n de batxillerat, en el marc de l’orientació acadèmica i professional que rebem aquest curs, a part de les Portes Obertes de l’Autònoma i de les diferents xerrades que professionals de diferents universitats realitzen a l’escola, també fem una visita a l’Escola del Treball.
A banda de ser un edifici molt interessant, tenen una gran varietat de Cicles Formatius de Grau Superior. Ens van explicar la seva oferta i vam poder visitar les aules i tallers on s’imparteixen les classes.

D’altra banda, els alumnes d’Història de l’ART hem fet una visita a la col·lecció d’Art Modern del MNAC. Indispensable tant per l’edifici com pel contingut. Hem fet un recorregut guiat per l’art des del neoclassicisme fins a les avantguardes,  passant pel modernisme. Fortuny, Blay, Rusiñol, Cases, Rodin, Gaudí, Picasso, Gargallo, Cristòfol, Miró. Obres que hem vist a classe i que ha valgut la pena veure en directe. I hem apreciat especialment aquelles obres de selectivitat que coneixem millor.

Podeu veure imatges de les sortides a l’àlbum de fotos: Escola del Treball i MNAC


← Tornar enrere