Actualitat

Relacions amb escoles estrangeres

El passat 20 de novembre va visitar la nostra escola una delegació d’una escola de Bangkok, Tailàndia, que impulsen un programa anomenat «Prasarnmit Primary International Programme» que afavoreix que alumnes seus puguin conèixer escoles estrangeres.

En aquest cas volien conèixer una escola de Barcelona per poder portar un grup reduït d’alumnes uns dies d’abril. La Universitat de Barcelona, que també va participar de la visita amb el seu responsable de l’Oficina de Relacions Internacionals, els hi va proposar la nostra escola com a possible col·laboradora. La visita va ser molt interessant.Hem estat escollits i ara els tenim per l’escola. Van arribar el primer dia del trimestre i van participar de ple ens els Jocs Florals de l’escola a més de viure tota la celebració de la diada.

Aquests dies comparteixen classes normals amb cinquè i sisè la plàstica, matemàtiques, danses, anglès… i sobretot castellà que és un dels motius també de la seva estada.

Aquesta és una nova experiència que ha de permetre als nostres alumnes conèixer més de prop altres cultures i compartir experiències amb altres nens i nens. Per altra banda sempre és una bona ocasió per tal de practicar la llengua anglesa de forma oral.

 

 

 


← Tornar enrere