Actualitat

Relacions amb escoles estrangeres

El passat 20 de novembre va visitar la nostra escola una delegació d’una escola de Bangkok, Tailàndia, que impulsen un programa anomenat «Prasarnmit Primary International Programme» que afavoreix que alumnes seus puguin conèixer escoles estrangeres.

En aquest cas volien conèixer una escola de Barcelona per poder portar un grup reduït d’alumnes uns dies d’abril. La Universitat de Barcelona, que també va participar de la visita amb el seu responsable de l’Oficina de Relacions Internacionals, els hi va proposar la nostra escola com a possible col·laboradora. La visita va ser molt interessant i possiblement acollirem aquests alumnes abans d’acabar el curs. Aquesta és una nova experiència que ha de permetre als nostres alumnes conèixer més de prop altres cultures i compartir experiències amb altres nens i nens. Per altra banda sempre és una bona ocasió per tal de practicar la llengua anglesa de forma oral.

Esperem que aquesta proposta es concreti i aviat puguem sumar aquesta iniciativa a d’altres que duem a terme d’intercanvi de cartes i vídeos amb altres països com Xile, Polònia, Anglaterra o la Índia.

 


← Tornar enrere