Proves d’accés a la Universitat

Preparació per a la selectivitat

Un dels objectius de 2n de Batxillerat és preparar l’alumnat per superar amb èxit les proves de selectivitat.

Al llarg del curs, es van realitzant exàmens amb la mateixa estructura que els de selectivitat, adequant-los als continguts apresos en cada moment. També organitzem un simulacre de les PAU durant un matí. Els alumnes s’examinen de dues assignatures, una comuna i una de modalitat, seguint les característiques i l’horari d’aquestes proves.
Els exàmens són models iguals a les proves de selectivitat real, amb dues opcions.

Les dues últimes setmanes abans de les PAU destinem les classes només a preparar-los intensament per a les proves de selectivitat. Evidentment, acompanyem els alumnes en tot el procés d’inscripció a les PAU i, també, els acompanyem físicament a la universitat on realitzen les proves per donar-los suport i intentar rebaixar l’ansietat i els nervis d’aquesta intensa experiència.

Els resultats són bons i, normalment, obtenen una nota propera a la que han obtingut en el seu batxillerat. Des de l’escola recomanem a tots els alumnes fer la prova de selectivitat, tant si volen anar a fer un grau universitari, com si volen fer un grau superior professional. Entenem que és el millor moment per presentar-se a aquestes proves, ja que han treballat tots els continguts necessaris per poder superar-les.