Actualitat

Preinscripció estudis postobligatoris

Benvolgudes famílies,

Informar-vos que des del consorci d’Educació de Barcelona ens ha arribat informació rellevant sobre el calendari de preinscripció a ensenyaments postobligatoris que tindrà lloc a partir del 27 de maig fins al 3 de juny. Hem pensat que, com a famílies interessades a estudiar el batxillerat a l’escola, aquesta informació us podria ser útil.

  • Us adjuntem una carta-fulletó
    signada per Josep Gonzàlez-Cambray i Joan Subirats, President i Vicepresident del Consorci d’Educació de Barcelona, amb la informació rellevant actualment disponible (calendari, orientacions de l’oferta educativa…) perquè pugueu decidir sobre com continuar la pròxima etapa formativa.

 

 

  • Dir també que entre el 20 i 24 de maig s’està celebrant el Fira Campus Virtual que és la versió telemàtica del Saló de l’Ensenyament virtual i on podeu trobar tota la informació de l’oferta educativa. La trobareu a través d’Internet a les pàgines web dels centres educatius, així com a la del mateix Consorci d’Educació. La Fira restarà accessible, previ registre, fins al pròxim 24 de juliol.

Recordeu que teniu al vostre abast múltiple informació sobre l’escola i que podeu demanar entrevista en línia en qualsevol moment.

Rebeu una cordial salutació,

Bibiana Siscart

Coordinadora de Batxillerat

Escola Gravi


← Tornar enrere