MENJADORS

Cuina pròpia

Dinar a l’escola és una activitat integrada a la tasca educativa general , en la qual es treballen els hàbits d’higiene, d’ordre i de convivència. Per aconseguir aquests objectius, l’escola disposa d’un servei de monitors encarregats de portar a terme activitats adequades a les diferents edats dels nostres alumnes.

L’escola disposa de cuina pròpia la qual elabora un menú diari i uns d’específics per als alumnes que pateixen d’algun tipus d’al·lèrgia alimentària (celíacs, intolerància a la lactosa i altres).

Tot el menjar s’elabora en les nostres instal·lacions seguint estrictament la normativa establerta per l’Agència de Salut pública.

Els menús els confecciona una comissió formada per una cuinera, dos membres de l’AMPA i l’Equip Directiu.

L’horari del servei de menjador és:

  • Educació Infantil i Primària de 13.00 a 15.00
  • Educació Secundària i Batxillerat de 13.30 a 15.00

L’escola ofereix diverses possibilitats per adequar-nos a les necessitats de les famílies, les quals poden gaudir del servei de forma fixa o esporàdica. Els alumnes de Secundària disposen d’un servei de cantina.

icone-pdf

Menú: Febrer 2020

El servei de cuina garanteix els protocols referents a sanitat i al·lergògens en aquest menú i en els canvis que s’hi puguin aplicar per qualsevol imprevist.

serveis menjador escola gravi serveis menjador escola gravi
Cuina Escola Gravi Cuina Escola Gravi