MENJADORS

Cuina pròpia

Dinar a l’escola és una activitat integrada a la tasca educativa general , en la qual es treballen els hàbits d’higiene, d’ordre i de convivència. Per aconseguir aquests objectius, l’escola disposa d’un servei de monitors encarregats de portar a terme activitats adequades a les diferents edats dels nostres alumnes.

L’escola disposa de cuina pròpia la qual elabora un menú diari i uns d’específics per als alumnes que pateixen d’algun tipus d’al·lèrgia alimentària (celíacs, intolerància a la lactosa i altres).

Tot el menjar s’elabora en les nostres instal·lacions seguint estrictament la normativa establerta per l’Agència de Salut pública.

icone-pdfinscripció Servei Mitja Pensió

Els menús els confecciona una comissió formada per una cuinera, dos membres de l’AFA i l’Equip Directiu.

L’horari del servei de menjador és:

  • Educació Infantil i Primària de 13.00 a 15.00
  • Educació Secundària i Batxillerat de 13.30 a 15.00

L’escola ofereix diverses possibilitats per adequar-nos a les necessitats de les famílies, les quals poden gaudir del servei de forma fixa o esporàdica. Els alumnes de Secundària disposen d’un servei de cantina.

Normativa Serveis de Menjador i Acollida

icone-pdf

Menu:Gener 2022

Règims i Berenars

El servei de cuina garanteix els protocols referents a sanitat i al·lergògens en aquest menú i en els canvis que s’hi puguin aplicar per qualsevol imprevist.

serveis menjador escola gravi serveis menjador escola gravi
Cuina Escola Gravi Cuina Escola Gravi