Actualitat

L’escola importa

El passat 5 de setembre Enric Prats va presentar el seu darrer llibre «L’escola importa. Notes per repensar l’educació» al claustre de primària de l’escola.

Enric Prats és doctor en pedagogia i professor a la Universitat de Barcelona. Ha publicat diversos llibres i participa de forma regular en estudis sobre la millora d ela formació del professorat o la pedagogia comparada.

També és un col·laborador habitual de diferents mitjans de comunicació. Enric Prats també ha estat pare de la nostra escola Gravi i membre actiu de l’AFA de l’escola.

El llibre, publicat per Eumo Editorial, és una interessant reflexió sobre molts dels aspectes que avui dia estan damunt de la taula en el complex debat sobre l’educació. Un llibre que amb rigor i claredat analitza aspectes com la innovació educativa, l’avaluació, la mercantilització de l’educació o el paper de l’escola a la nostra societat. Enric Prats, com és habitual en els seus llibres, té una forma d’escriure planera però alhora plena de referències culturals que converteixen la lectura en una porta oberta a molts altres debats i reflexions.

L’activitat es va emmarcar en la voluntat del claustre de seguir debatent i aprofundint en la millora de la pràctica educativa. Una bona ocasió, abans de començar el curs, per donar voltes a alguns dels temes més interessant d’aquesta feina que tant ens apassiona.


← Tornar enrere