Sortides

La Tardor a Collserola

Tots els nens i nenes d’infantil hem pogut gaudir i experimentar els colors i les olors de la tardor tot fent servir els nostres sentits
Més

El Mercat del Barri

El mercat sempre ha estat un espai de relació i d’intercanvi dins de la vida del barri. A l’escola, com a part important de l’entorn, hem anat a visitar el Mercat de la Vall d’Hebron per familiaritzar-nos i conèixer aquest espai. Els nens i nenes de P4 hem descobert moltes parades com la fruiteria, la xarcuteria, la peixateria… i quins són els aliments que hi venen a cadascuna.

A l’escola hem rebut el conte “El misteriós secret dels mercats de Barcelona” i hem anat al mercat amb l’objectiu d’ajudar els botiguers i botigueres a trobar l’hamburguesa, la poma, la gamba i el formatge que havíen desaparegut durant la nit.


Més

Hem anat de colònies

Els tres Porquets i les set Cabretes hem estat dos dies de colònies al Molí de la Riera i hem viscut moltes experiències i emocions acompanyats/des de la Bruixa Brutícia, de l’esquirol i del Follet Panellet!
Més

Colònies a Can Vilalta

Els Gelats, els Dinosaures i els Petards hem passat uns dies molt intensos a Can Vilalta!
Ens hem convertit en aprenents de Bruixot i al final hem aconseguit el carnet i la vareta màgica!
Més

Excursió a Collserola

Hem anat al Parc Natural de Collserola per veure la tardor! Hem pogut gaudir d’aquesta experiència tot olorant, tocant, mirant i sentint les fulles, els aglans, la terra mullada, l’aigua dels rierols…
Més