Actualitat

III Trobada d’Escacs per Parelles

Els dies 30 i 1 de desembre vam celebrar la Tercera Trobada d’Escacs per parelles, amb la participació de 23 parelles inscrites.
El campionat va constar de 6 rondes. A cada ronda les parelles s’enfrontàven a una altra parella que hagués obtingut un nombre similar de punts en les rondes anteriors, d’aquesta manera els enfrontaments tendien a ser cada cop més igualats doncs els que havien guanyat més partides jugaven entre ells i viceversa.

La trobada perseguia diversos objectius; en primer lloc fomentar la inicicació i la pràctica d’aquest joc-ciència-art entre els i les alumnes de l’escola, en segon lloc establir vincles intergeneracionals entre els infants, les famílies i les amistats al voltant d’aquest joc tant pedagògic i per últim augmentar el nivell competitiu dels ja iniciats.

També hi havia activitats paral·leles: partides i jocs amb ordinador, partides amistoses…
Vàrem tenir trofeus pels campions, les campiones i pels participants més grans i més menuts! Però en aquest torneig tothom va sortir guanyant, doncs cada cop que algú juga una partida guanya més habilitats, coneixements i experiència

A l’escola, ja fa molts anys que en Pep Melendres  i ara en Pere Duran es fan l’activitat d’escacs  en horari lectiu i  extraescolar i son ells també que fan possible aquestes Trobades d’Escacs.

 

 


← Tornar enrere