ESPORTS EXTRAESCOLAR

Esports (SED)

L’escola ofereix activitats esportives i de lleure adequades a les diferents etapes maduratives dels alumnes. Aquestes activitats poden variar en funció de les demandes de les famílies, del nombre d’alumnes inscrits en cada activitat i de les instal·lacions necessàries per portar-les a terme.

Basquet

Des de la Fundació del Bàsquet Català, hem impulsat un projecte per tal de portar el bàsquet al vostre centre educatiu, l’escola Gravi. El nostre gran objectiu és que els infants puguin gaudir d’una activitat esportiva amb una part lúdica i a la vegada, competitiva. Ens basem en la participació dels infants dins d’aquest esport tractant que puguin aprendre a partir del joc, dinàmiques i exercicis amb els quals es treballin les habilitats específiques. A partir d’aquí tractem que els jugadors i jugadores aprenguin les capacitats adients i fomentar els valors del bàsquet com són el treball en equip, cooperació, respecte i esforç. 

Es realitzaran entrenaments per a infants des de P5 fins a 6è de d’Educació Primària a les instal·lacions de l’escola. Els grups es divideixen per cursos per adequar-nos a les seves capacitats segons la seva edat. Aquests podran competir en la lliga escolar i fins i tot, en certs torneigs que realitza la nostra entitat per tal d’afavorir al bàsquet. 

Informació i inscripcions

Gimnàstica rítmica

Què treballarem?

Técnica de base i col·locació corporal, exercicis per fomentar la coordinació, flexibilitat, ritme musical i destresa amb els aparells de gimnàstica rítmica (corda, pilota, cèrcol, maces i cinta) acrobàcies. Transmisió de valors en l’ambit esportiu i treball en equip.

Informació