ESPORTS EXTRAESCOLARS

Futbol Sala

L’extraescolar de futbol sala de l’escola estarà gestionada pel Club Esportiu Europa, que ha incorporat aquest any la seva secció de futbol sala amb un ampli projecte de futur. És per això, que ens adrecem a tots vosaltres, per engrescar als vostres fills i filles a venir a participar de l’activitat.

El nostre objectiu és seguir amb la ideologia establerta fins ara per poder construir una escola de futbol sala amb els valors que comparteixen l’escola i el club. Volem incorporar formadors qualificats del propi esport i també amb capacitats d’educar i transmetre els valors adequats, per a les diferents categories. Us esperem amb moltes ganes!

Informació i inscripcions

Bàsquet

Des de la Fundació del Bàsquet Català, hem impulsat un projecte per tal de portar el bàsquet al vostre centre educatiu, l’escola Gravi. El nostre gran objectiu és que els infants puguin gaudir d’una activitat esportiva amb una part lúdica i a la vegada, competitiva. Ens basem en la participació dels infants dins d’aquest esport tractant que puguin aprendre a partir del joc, dinàmiques i exercicis amb els quals es treballin les habilitats específiques. A partir d’aquí tractem que els jugadors i jugadores aprenguin les capacitats adients i fomentar els valors del bàsquet com són el treball en equip, cooperació, respecte i esforç.

Es realitzaran entrenaments per a infants des de P5 fins a 6è d’Educació Primària a les instal·lacions de l’escola. Els grups es divideixen per cursos per adequar-nos a les seves capacitats segons la seva edat. Aquests podran competir en la lliga escolar i fins i tot, en certs torneigs que realitza la nostra entitat per tal d’afavorir al bàsquet.

Informació i inscripcions

Gimnàstica rítmica

Què treballarem? Tècnica de base i col·locació corporal, exercicis per fomentar la coordinació, flexibilitat, ritme musical i destresa amb els aparells de gimnàstica rítmica (corda, pilota, cèrcol, maces i cinta) acrobàcies. Transmisió de valors en l’ambit esportiu i treball en equip.

Informació i inscripcions

Judo

Aviat tindreu més informació d’aquesta activitat.

Informació i inscripcions: Infantil i Cicle Inicial
i C. Mitjà, Superior i ESO

Dansa

El nostre centre amb més de 20 anys d’experiència en la docència de la dansa neix d´un projecte educatiu i socioeducatiu, un projecte on poder aprendre, gaudir i transmetre als alumnes l´admiració i el respecte cap a la dansa. Oferint i dedicant als nostres alumnes la millor formació cap a la dansa, de la mà de professionals de la dansa.

Amb una formació de pedagogia de la dansa i experiència professional en l’àmbit nacional i internacional. L’aprenentatge de les diferents disciplines, que a la fàbrica treballem, són com a principals branques de la dansa i la seva tècnica.

Informació i inscripcions

Teatre

El teatre és una extraescolar on, per començar, es treballa la cohesió de grup i exercicis de coneixença (si un grup està unit, les vergonyes queden fora), i on es treballa perdre les pors a expressar emocions, ja que sempre es treballa a partir d’elles. El teatre fomenta la creativitat i la imaginació. Es creen històries pròpies i s’utilitzen algunes ja inventades. Es faran activitats d’improvisacions, s’aprendran textos i ens riurem molt. A la dinàmica general de les classes es faran les activitats següents: escalfament, jocs, exercicis de creativitat i improvisacions (tot pot variar).

Informació i inscripcions

Patinatge

El patinatge és una activitat recreativa i un esport que ajuda a desenvolupar l’equilibri, l’agilitat i l’harmonia corporal a través de moviments i exercicis. Ajuda als infants a valorar les seves pròpies habilitats guanyant seguretat i confiança en si mateixos, fomentant el seu esperit crític i de superació. Plantegem l’aprenentatge de tècniques noves a través de jocs.
El patinatge suposa actituds de respecte i solidaritat, ja que implica ajudar a companys i companyes, i a respectar unes normes bàsiques de convivència. És un esport que ajuda al desenvolupament dels infants, fomentant l’activitat en grup, la companyonia i la integració de tots i totes.

Informació i inscripcions