ESCOLA DE MÚSICA

Escola de Música

Gravi Escola de Música

Finalment hem decidit no presentar l’oferta de l’escola de Música fins al setembre.

A causa de la incertesa que tenim respecte a la franja de migdies i perquè estem treballant en una sèrie de canvis, considerem que és més apropiat fer una reunió al setembre per presentar tot de la millor forma i començar l’activitat a l’octubre.

L’Escola de Música Gravi és una escola oberta als alumnes del mateix centre i al barri.

L’activitat pedagògica comença a partir dels 3 anys, en què, en una primera etapa i a través del joc, aprenen a conèixer el ritme, l’entonació, treballen la motricitat i el desenvolupament de l’oïda.

A partir dels 6 anys els nens i nenes inicien una nova etapa en la qual incorporen el llenguatge musical, aquest aprenentatge es pot prorrogar fins a assolir el Grau Mig en finalitzar l’ESO.

L’escola ofereix per als alumnes d’Educació Primària, ESO i Batxillerat la possibilitat de l’aprenentatge d’un instrument com: violí, bateria, piano, guitarra, guitarra elèctrica, etc. Així com poder formar part de la coral, de l’orquestra o del conjunt musical.

Al llarg del curs escolar l’escola de música organitza dos concerts per a les famílies, on els alumnes mostren els seus progressos.

Informació curs 2020-21             Full d’inscripció