Actualitat

Escola de famílies: III Webinar sobre “Les Pantalles”

L’Escola de Famílies us convida a participar al III Webinar del cicle de xerrades d’aquest curs: “Les pantalles”.

Ús i abús de les tecnologies entre els adolescents, és una xerrada a càrrec de Josep Matalí, psicòleg clínic de l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

 

 

 

Si vau assistir a la xerrada de l’Escola de Famílies, podeu fer la vostra valoració contestant aquest formulari: https://forms.gle/1pHwCBnGc4RssfR67

En els darrers anys a Europa s’ha observat un augment, sobretot en adolescents i adults joves, de la problemàtica relacionada amb l’ús de les tecnologies. Aquesta situació ha comportat més preocupació entre les famílies a causa de la interferència i el malestar que generen, fet que provoca una demanda creixent de consultes relacionades amb aquest motiu.

Aquesta realitat ha generat molts dubtes en la manera com s’ha d’entendre i evidentment un repte en el seu abordatge. És només un canvi social o una nova problemàtica? Existeix l’addicció als videojocs? Per què un adolescent abusa de les noves tecnologies? Existeixen diferents graus de problemàtica? Cal incorporar la visió de gènere en la seva conceptualització? Com hem de centrar la intervenció i la prevenció?
A la presentació s’exposaran aquestes i altres reflexions dirigides a compartir i trobar solucions.

 


← Tornar enrere