Aquest proper curs 24-25, l’Escola Gravi ofereix al seu alumnat la possibilitat de cursa un Diploma dual, però… Què és el Diploma Dual?

El Diploma Dual® és el programa creat i desenvolupat per Academica Corporation que permet als alumnes aconseguir dues titulacions de forma simultània: el Batxillerat del país i l’American High School Diploma. Academica Corporation® és la principal i major institució educativa, fundada el 1999 a Miami (Florida) per oferir servei de charter Schools. Amb més de 100.000 alumnes, 5000 professors i 200 escoles a més de 10 estats com Florida, Texas, Utah, Georgia, Nevada, California…

El programa que us oferim es basa en tres tipus d’immersió:

Immersió lingüística: el programa es desenvolupa 100% en anglès, però va molt més enllà de l’aprenentatge de la llengua. Els alumnes pensen i treballen en anglès, cosa que augmenta la confiança i la destresa.

La immersió tecnològica, que dona com a resultat el domini de les tecnologies més avançades d’aprenentatge digital.

Immersió personal. L’alumne adquireix responsabilitat i maduresa a la feina, amb un nivell molt alt d’autonomia, aprenentatge de la gestió del temps, capacitat d’adaptació i flexibilitat per treballar en entorns diferents i multiculturals.

Per tant, podem dir que a partir del curs vinent a la Gravi SOM DUAL, ja que l’Escola, adherida a Academica, formarà part de les 300 millors escoles amb doble titulació a Espanya i Portugal.

Trobareu tota la informació a www.academica.school i també a instagram (@academicaspain) o a facebook (@academicaspaindd)

I a més, podeu accedir al formulari de matrícula per poder omplir-lo i fer-ne la inscripció