html templates

GraviCros 2020

Tenint en compte la situació actual generada pel COVID-19 i la previsió d'uns mesos incerts, l'organització ha decidit cancel·lar el GraviCros 2020 i començar a treballar en la propera edició.

Com bé us imaginareu, aquesta no ha estat una decisió fàcil. Cada any treballem molt per fer créixer aquesta festa de l'esport que, en els últims anys, s'ha convertit en un gran esdeveniment per a la nostra escola i el seu entorn.

Ara toca ser prudents i seguir treballant per garantir unes bones condicions que ens permetin gaudir al 100% de l'esport a l'aire lliure.

Moltes gràcies als 257 equips i 613 corredors i corredores que es van inscriure al GraviCros. Aquestes xifres suposen, una vegada més, un rècord de participants.

A partir del setembre podreu recollir a la secretaria de l'escola les vostres samarretes. Tan aviat com ens sigui possible, farem el lliurament del xec a Génesis Cycling Team.

Moltes gràcies per la vostra comprensió. Tenim moltes ganes de veure-us, un any més, omplint d'esport el Parc de la Creueta del Coll.

Col·laborant amb Génesis

Génesis és una associació esportiva sense ànim de lucre que té com a objectiu la promoció, el desenvolupament i la pràctica del ciclisme Inclusiu. Des de l'oferta lúdica-esportiva per a nens, fins l'alt rendiment. Enguany, tots els beneficis aconseguits amb la compra de samarretes aniran destinats a aquesta entitat.

Tenint en compte la situació actual generada pel COVID-19, a partir del setembre podreu recollir a la secretaria de l'escola les vostres samarretes. Tan aviat com ens sigui possible, farem el lliurament del xec a Génesis Cycling Team.

Coneixes Génesis?

No podem parlar de Génesis sense parlar d'en Juanjo Méndez. L'agost de 1992, en Juanjo va patir un important accident de trànsit que el va deixar en estat de coma durant vint-i-dos dies. Les conseqüències de l'accident van ser una doble amputació de l'hemisferi esquerre. 

En 1996, després d'una rehabilitació molt complexa i llarga, va tornar a practicar ciclisme; l'esport que més l'apassiona i que pensava mai podria tornar a practicar. Actualment, no sols ho practica sinó que és un esportista d'alt nivell internacional, a més de ser el president de l'A.E. Génesis Cycling Team.