Comunicats ESO

Itineraris 4t ESO

Benvolgudes famílies,

Els vostres fills i filles han fet avui una trobada amb les tutores on els han explicat els diferents itineraris i les matèries optatives de 4t d’ESO corresponents al pròxim curs 2020-2021. També els han fet arribar, via mail, un formulari per tal que puguin fer la tria d’aquestes matèries.
Més

Comunicat ESO 21 abril

Benvolgudes famílies Esperem i desitgem que continueu bé de salut i carregats/des de paciència, i que porteu el confinament el millor possible després de la notícia recent que s’allargarà, almenys, fins al 10 de maig.
Més

Portes Obertes Secundària

Com cada any, aquest 7 de març hem celebrat les Portes Obertes de l’Escola Gravi. A Secundària s’han obert les aules i s’han mostrat les diferents activitats que es duen a terme a l’Escola.
Més

Visita al PCB 4t ESO

Avui els i les alumnes de Biologia de 4rt d’ESO estem visitant el Parc Científic de Barcelona per fer recerca! Construirem proteïnes per buscar un fàrmac contra l’Alzheimer! Més fotos a l’àlbum de fotos de la Gravi.

Vídeo Tecno 4t ESO

Els alumnes des de l’assignatura de tecnologia de 4t d’ESO han fet un vídeo per participar al concurs de YoMo donant resposta a la pregunta “com serà la ciutat del futur?”
Més