Comunicats Batxillerat

Comunicat BATX 10 de juny

Dilluns els vostres fills i filles van venir a recollir el material seguint l’ordre que vam marcar en el comunicat de la setmana passada. Si algú no va poder venir a buscar les seves coses, recordeu que trucant a secretaria podeu concertar cita prèvia per recollir-les al llarg de dijous 11 i divendres 12 de juny al matí.

Us anunciem que avui s’ha tancat l’Alèxia de la 3a avaluació i aquesta tarda ja la podreu obrir per veure les notes dels vostres fills i filles. Recordar que aquesta avaluació no penalitza i ajuda a pujar la nota final en els casos que així es pugui aplicar. Paral·lelament a les notes, hi ha l’observació (última del curs) on, a més del comentari sobre la feina durant el confinament, s’indica si es dóna el cas les avaluacions extraordinàries a les quals s’ha de presentar l’alumne/a (només un trimestre o tot el curs). Les recuperacions seguiran en format virtual, comencen demà dijous 11 de juny i duren fins al dimecres 17 de juny. Els/les alumnes tenen l’horari d’aquestes en el Calendari d’activitats de 1r de batxillerat que se’ls va compartir tornant de Setmana Santa i que és el que han estat fent servir per portar les feines al dia.

Els horaris són els següents:

Recordar que si un alumne/a no aprova la recuperació ordinària de juny, haurà de presentar-se a tota la matèria a la convocatòria extraordinària de setembre. Per tant, és molt important que aprofitin aquesta oportunitat i no la deixin perdre.

Per acabar, aprofitem aquest comunicat per informar-vos que seguim en contacte amb l’agència que tramitava el viatge a Euskadi. Creiem que abans d’acabar el mes us podem fer arribar una part del pagament o la totalitat d’aquest.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte.
Salutacions,

Bibiana Siscart
Coordinadora de batxillerat


← Tornar enrere