Comunicats Batxillerat

Comunicat BATX 25 de juny

Aquest curs tan atípic ja ha acabat. Només ens queda desitjar que aquesta situació excepcional que estem vivint es resolgui de la millor manera possible i afecti poc els esdeveniments futurs. 

Avui dijous 25 de juny en David i la Cristina, com a tutors de 1r de batxillerat, lliuraran les notes de manera virtual als vostres fills i filles. La idea és que es reuneixin de manera individual uns minuts per comentar els resultats finals de 1r i acomiadar-se. Tot l’alumnat ha rebut per correu electrònic les indicacions i la invitació virtual d’aquest lliurament de notes  Així mateix, com és habitual en un tancament de curs, el professorat està avisat i resta a disposició de l’alumnat per resoldre dubtes sobre els resultats.

Les notes estaran publicades demà a l’Alexia.

A més a més, us comunico que el dilluns, 29 de juny, es farà efectiu l’abonament del viatge d’Euskadi. Lamentem el retard en aquesta operació.

Per part meva i de l’equip, agraeixo la vostra paciència. Entenem que no és fàcil adaptar-se a situacions excepcionals com les que ens ha tocat viure i més si aquestes afecten directament els vostres fills i filles i la seva educació. Ens encantaria donar-vos indicacions sobre com serà el curs vinent, però les poques directrius rebudes encara poden canviar a principis de juliol, que és quan ens han assegurat que ens donaran les definitives. Quan tinguem informació definitiva, us la farem arribar. 

Sigui com sigui, vetllarem perquè l’educació de tot l’alumnat sigui el més completa i accessible possible. 

Molt bon estiu a tothom. 

Bibiana Siscart

Coordinadora de Batxillerat


← Tornar enrere