Colònies

COLÒNIES P3. EL MOLÍ DE LA RIERA

Colonies Infaltil P3Les classes de nens i nenes de Cavallets realitzen la seva primera activitat de colònies durant el 3r trimestre, els dies 17 i 18 de maig. Prèviament, es realitza una reunió informativa amb les famílies on s’explica la importància de participar en aquesta activitat de convivència i els aspectes organitzatius més importants: distribució del material a la motxilla, etc.
Durant els dos dies d’estada a la casa de colònies, els nens i nenes realitzen diferents activitats de descoberta del nostre planeta a través de jocs, cançons, endevinalles i passejades pels boscos de l’entorn més proper a la casa.
La casa es troba situada a prop del poble de St. Pere de Torelló. Al peu de les serralades de Bellmunt i Puigsacalm. Al voltant del Molí de la Riera trobem un entorn natural ple de paratges singulars envoltats d’alzinars i boscos de ribera.
La sortida es realitza el dia 17 de maig, a les 9.30h, des de l’escola i es torna l’endemà a les 16h, aproximadament. És important que tots els pares i mares puguin acomiadar-se i rebre els infants.

COLÒNIES P4 I P5. CAN VILALTA

b5-colonies-p4-p5Els nens i nenes de Óssos, Cangurs  Zebres i Cèrvols marxen de colònies a Can Vilalta durant el 3r trimestre, els dies 18, 19 i 20 d’abril. La casa de colònies, situada a Moià, està ubicada dalt d’un turó, envoltada de camps de pastura, conreu i bosc.
Can Vilalta és la principal escola de bruixots de tot el territori. Al cap davant del l’escola hi ha el Bruixot Tabalot, el més vell i savi de tots els mags i gran amic dels més menuts; sempre està disposat a donar les millors lliçons en l’art de la màgia i ensenyar els secrets millor guardats. Però tots els nens i nenes de l’escola l’hauran d’ajudar a resoldre un petit problema per arribar a convertir-se en aprenents de bruixots. La sortida es realitza el dia 17 d’abril a les 9.30h des de l’escola i es torna el dia 20 cap a les 16h, aproximadament. És important que tots els pares i mares puguin acomiadar-se i rebre els infants. Tota la informació referent a les colònies es dóna a les famílies a través d’una circular.