Actualitat

Casals d’estiu 2020

Us presentem la informació referent als casals d’aquest curs. Us recordem que els organitza una empresa nova per nosaltres però amb experiència en altres centres, TEAM. En destaquem les ganes i il·lusió en el projecte, un canvi d’orientació que esperem us agradi malgrat el context incert en què haurà de desenvolupar-se.

 En les condicions restrictives que ens planteja el Govern veiem impossible plantejar el concepte d’Escola Oberta. Per aquest motiu TEAM oferirà casals des del dia 29 de juny i també  han afegit informació dels casals de setembre.

TEAM és  una entitat homologada a la campanya de Vacances d’Estiu i que participen dels ajuts econòmics de l’Ajuntament de Barcelona.

És important, per a tenir una previsió de places, omplir el formulari de la inscripció abans del 15 de juny 

 Formulari inscripció al casal

L’Ajuntament de Barcelona continua donant una dotació econòmica en ajuts destinada a la campanya. En breu usus informarem dels ajuts que la Generalitat està a punt d’oferir i que seran accessibles a un ventall major de famílies.

Famílies que es poden beneficiar dels ajuts econòmics

Sol·licitud d’ajut econòmic 

Un cop acabat el termini d’inscripcions (15 de juny) rebreu un correu amb tota la informació per realitzar el pagament.

Si, a causa de la situació actual, finalment no es pot dur a terme el Casal d’Estiu, es retornarà tot l’import abonat.

Per a qualsevol dubte o aclariment, sobre el casal, us podeu posar en contacte directament amb l’entitat TEAM, mitjançant el correu electrònic: info@team-org.com o el telèfon  (673.166.739) dins l’horari: de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h

Sabem que ens trobem en un moment de molta incertesa, és molt complicat planificar activitats amb convicció, però ens hem d’organitzar tots plegats i fer una previsió pensant en positiu perquè els nostres infants puguin gaudir de l’estiu en unes condicions immillorables.

Salut i endavant!

 

 

 

 

 

 


← Tornar enrere