AGENDA 21

SOSTENIBILITAT I MEDI AMBIENT

Gravi és una escola implicada en la sostenibilitat. Al llarg dels anys ha dut a terme diferents projectes, per tal d’afavorir que els nens i nenes i les seves famílies es mostrin sensibles amb el seu entorn, el respectin i alhora en puguin gaudir.

És per això que a l’escola es fan diferents projectes relacionats amb el medi ambient: l’hort, el compostatge, el reciclatge, apropa’t al parc, la carmanyola per l’esmorzar … D’aquesta manera podem fer-ne un treball més sistematitzat i que a la llarga ja sigui un element més incorporat a les tasques pròpies dels alumnes.

Al llarg del curs fem diverses activitats i sortides relacionades amb la sostenibilitat, l’ús i generació de l’energia i el respecte al medi ambient.

Amb la comissió d’Agenda21, formada per alumnes, mestres i monitors, fem el seguiment de diferents accions a favor del medi ambient que es fan a l’escola i també donem lloc a noves propostes que es puguin portar a terme.

Al web tenim un bloc (Gravi, amb el medi ambient) on podeu anar seguint les novetats d’aquestes reunions.

El fet de formar part de l’Agenda 21 ens ha donat un impuls més per continuar amb les nostres tasques de sensibilització i de creació de bons hàbits i poder compartir amb altres escoles i/o centres les pròpies experiències.

http://www.bcn.cat/agenda21/a21escolar/index.htm