Actualitat de l'escola

Portes Obertes

El proper 7 de març celebrarem la nostra jornada de portes obertes. Els tres edificis (Infantil, Primària i Secundària) obriran les seves portes de 10 a 12:30h

Hi haurà exposicions, tallers i activitats i per finalitzar acompanyarem a la coral de la nostra escola en una actuació de l’Escola de Música de Gravi a la plaça de la Vall d’Hebron.


Més

Esperit Cooperatiu

L’escola Gravi és una Cooperativa creada l’any 1966

Com a cooperativa pretenem desenvolupar en els nostres alumnes el valor de la cooperació, de la igualtat, de la justícia, del respecte i del treball en equip.

Les escoles cooperatives estem compromeses amb la renovació constant. Som una comunitat d’aprenentatge. No només per l’alumnat, sinó per tota la comunitat educativa: alumnes, docents, no docents i famílies.
Més


Comunicats

Infantil
Animals propers

L’Alberto, pare de l’escola, ha vingut per explicar-nos una història de la convivència conjunta dels animals i de les persones. Agafant com a escenari Collserola i la ciutat de Barcelona,
Més

Primària
Caribbean Carnival

This year we celebrate “Caribbean Carnival” from the isles of Trinidad and Tobago.
Caribbean Carnival consists of song, music, costume and dance moving to the beat of soca and calypso, steelpan and mas (masquerade).
Més

ESO
Vídeo Tecno 4t ESO

Els alumnes des de l’assignatura de tecnologia de 4t d’ESO han fet un vídeo per participar al concurs de YoMo donant resposta a la pregunta “com serà la ciutat del futur?”
Més

Batxillerat
Carnaval a Secundària 2020

Després d’una gran setmana de patiments, el 21 de febrer hem celebrat al pati de Secundària la desfilada de Carnaval.
Més

AFA GRAVICROS ALÈXIA FOTOS