Sortides i activitats

EVP a l’ESO

Aquest final de curs, els alumnes de 1r i 2n d’ESO que cursen Educació Visual i Plàstica exposen la seva feina als passadissos de l’Escola. Aquí teniu una mostra de les seves creacions.
Més

Triatló 2n ESO 1718

El passat 31 de maig, els alumnes de 2n d’ESO van fer una sortida a la Base Nàutica Municipal de Barcelona dins el marc de la  31ena triatló escolar, organitzada per l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.
Més

Teatre 3r d’ESO

Els alumnes de 3r d’ESO aquest curs han preparat diverses obres de teatre que han representat a l’Espai Jove La Fontana els passats dies 31 de maig i 1 de juny.
Més

3r d’ESO al Tibidabo 17-18

Els alumnes de 3r d’ESO, dins l’assignatura de Tecnologia, han visitat el Tibidabo per aprendre les lleis de la física en uns tallers especialment adaptats a les atraccions del parc. Com podeu suposar, han tingut temps, també, de gaudir d’algunes de les atraccions del parc.
Més

Font del Bacallà 17-18

Els alumnes i les alumnes de 2n d’eso, des de la matèria de Valors, pugen a la font del bacallà (Collserola) per fer feines de manteniment tant de la font com de l’entorn immediat.
Més