Comunicats Primària

Concert d’hivern 2017

Un any més, ens hem trobat a l’Espai Jove Fontana per gaudir d’un bon concert amb música, cançons, instruments i, sobretot, amb la companyia de les nostres famílies.
Més

Bona feina

Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, tots els nens i nenes de Cicle Inicial  hem fet una bona feina per Donar-li una segona vida als residus amb la construcció de capsgrossos
Més

Cuidem el Pati nou

Ja fa uns anys que estem fent del pati nou un lloc més agradable: plantant plantes, pintant les parets, fent una caseta…  fins i tot aquest curs hem colocat unes taules per a fer una aula oberta.
Més

Trobada d’escacs

Els dies 10 i 11 de novembre vam celebrar la Segona Trobada d’Escacs per parelles, amb la participació de 23 parelles inscrites.
El campionat va constar de 12 rondes. A cada ronda les parelles s’enfrontàven a una altra parella que hagués obtingut un nombre similar de punts en les rondes anteriors, d’aquesta manera els enfrontaments tendien a ser cada cop més igualats doncs els que havien guanyat més partides jugaven entre ells i viceversa.
Més

Festa de la Tardor

Amb histories divertides i misterioses, un bon berenar de fruits de tardor i ballant a ritme de panellets, hem celebrat la castanyada
Més