Actualitat

Preinscripció a P2 i Batxillerat

El període d’inscripció i matriculació dels alumnes de P2 per al curs 2017-18 serà del 2 al 12 de maig, ambdós inclosos. Pels alumnes de P2, la sol·licitud de preinscripció es formalitza i es presenta, juntament amb la documentació acreditativa a la secretaria general de l’escola, a l’edifici de Primària (Av. Vallcarca, 258).

La documentació que cal presentar és una fotocòpia del DNI del pare i de la mare, o del tutor/a legal, l’original i fotocòpia del Llibre de família, 2 fotografies de carnet, fotocòpia de la targeta sanitària i una fotocòpia del carnet de vacunes.
Més

Propers esdeveniments dels 50 anys de Gravi

El proper divendres 5 de maig, volem trobar-nos alumnes i mestres d’aquests 50 anys de l’escola. Ens trobarem, tindrem música en directe, ens farem fotos i viurem moments emotius. Animeu-vos a venir!

  • 18:00h Obertura de portes dels 3 edificis (Infantil, Primària i Secundària)
  • 19:30h Trobada a l’edifici de Secundària (Carrer Jericó, 5)

Recordeu que podeu compartir les fotografies del vostre pas per l’escola a les nostres xarxes, amb l’etiqueta #50anysGravi
Més

Setmana de Sant Jordi

Ja s’acosta la diada de Sant Jordi. Al llarg d’aquesta setmana per a celebrar-ho es faran les següents activitats:

Divendres 21 d’abril

Al matí a Primària escoltarem contes a càrrec d’unes mestres molt estimades per tots nosaltres  i celebrarem els Jocs Florals de l’escola, una activitat que com ja sabeu és molt important per a tots.

Els nostres companys d’ESO i Batxillerat celebraran els joc florals al Centre Artesà Tradicionarius, tancaran l’acte amb petites representacions teatrals.
Més

Portes Obertes 2017

El passat 4 de març vam celebrar la nostra jornada de portes obertes als tres edificis (Infantil, Primària i Secundària)

Si no vau poder venir i  voleu visitar i conèixer l’escola, deixeu-nos les vostres dades aquí i ens posarem en contacte amb vosaltres.

També podeu veure un resum de la jornada 
Més