Actualitat

Trobada d’escacs

Els dies 10 i 11 de novembre vam celebrar la Segona Trobada d’Escacs per parelles, amb la participació de 23 parelles inscrites.
El campionat va constar de 12 rondes. A cada ronda les parelles s’enfrontàven a una altra parella que hagués obtingut un nombre similar de punts en les rondes anteriors, d’aquesta manera els enfrontaments tendien a ser cada cop més igualats doncs els que havien guanyat més partides jugaven entre ells i viceversa.
Més

Xerrada Escola de pares

Recordeu que la xerrada de pares que havíem de fer el 8 de novembre  “Organitzem la dieta Infantil i el menú familiar” es farà el proper 12 de desembre a les 19 h

Trobada d’Escacs 2017-18

Us volem convidar, els propers dies 10 de novembre (divendres tarda) i 11 de novembre (dissabte al matí), a participar a la II Trobada d’Escacs per parelles de l’escola.
L’afició pels escacs entre els alumnes és cada vegada més notable i sabem que hi ha famílies on algú o altre també hi és aficionat; això, conjuntament amb la bona participació i el bon ambient generat en la I TROBADA del curs 16-17, ens porta a organitzar la segona trobada per parelles, en la qual podran participar els menuts i els més grans.

Full Informatiu    Full d’inscripció

El GraviCros, premiat!

En aquesta ocasió, la medalla ha estat pel GraviCros. El dimecres, 25 d’octubre del 2017, el GraviCros ha estat premiat a la Nit de l’esport de Gràcia com a millor iniciativa pedagògica i foment de valors lligada a l’esport. El lliurament s’ha fet a les 20h al Centre Cívic La Sedeta, que ha premiat 10 esportistes i entitats esportives.

Tenint en compte que ens trobem a pocs dies de celebrar la 4a edició d’aquesta cursa d’esperit cooperatiu, aquest premi ens omple de forces i d’il·lusió per continuar treballant i millorar, any rere any, el cros cooperatiu de Gravi.

Moltes gràcies a tots els qui, d’una manera o altra, doneu suport i formeu part d’aquesta iniciativa: aquest premi també és vostre.
Més

GraviCros 2017

Com ja sabeu, el proper dissabte, 28 d’octubre del 2017 celebrarem la 4a edició del GraviCros, el cros cooperatiu de l’escola Gravi. Després de tancar el termini d’inscripcions el passat 8 d’octubre, només us podem donar les gràcies per superar, un any més, el total d’equips i participants inscrits. Gràcies per fer més gran el GraviCros any rere any!

Estigueu al dia dels recorreguts, les recomanacions, els horaris definitius del cros… 
Més