Actualitat

Lectures d’actualitat

Aquest proper divendres 16 de març es presenta el llibre:

«Niñ@s hiper. Infancias hiperactivas, hipersexualizadas, hiperconectadas» de José Ramon Ubieto i Mariano Pérez. Un llibre que analitza com es viu avui dia la infància i sobretot com l’afrontem des del món adult.

Un llibre que tracta sobre aspectes com el control d’allò que s’ha de fer a la infància, la tendència a la homogeneïtzació de les seves vivències, el TDAH, el món virtual…un llibre interessant adreçat a famílies, docents i a persones interessades en la psicologia i l’educació.
Més

Jornada de Judo

El proper divendres 16 de març de 17.30h a 19.00h al Gimnàs de l’edifici de Primària es farà una Jornada de Judo Familiar Solidària, en la qual els nens i nenes que realitzen aquesta activitat extraescolar a Gravi podran compartir-la amb les seves famílies i amb una petita ONG del Senegal

Caldrà formalitzar el full d’inscripció 

Programa de la Jornada:

Judo en Família:sessió oberta amb els alumnes, les famílies d’aquests i els nens i nenes convidats que s’hagin apuntat 
Més

Apassiona’t amb Gravi

Som una escola cooperativa de Gràcia i Horta-Guinardó. Posem en valor la diversitat, adaptada a cada edat. Apostem per una educació integral, vivencial i compromesa. Creem relacions per garantir que els alumnes aprenguin a construir i desenvolupar el seu propi projecte de vida.

Descobrim. Volem que cada moment a l’escola sigui un moment per aprendre. Ho fem des de l’experimentació perquè ens mou la curiositat i posem als alumnes al centre de l’aprenentatge.

Compartim. Som escola cooperativa i ens agrada teixir vincles. Tenim molta cura de les vivències personals i de les relacions socials. El treball en equip forma part de la nostra quotidianitat.
Més

8 de març

El proper dia 8 de març hi ha convocada una vaga i diferents activitats  amb motiu de les reivindicacions per l’assoliment de la igualdat i el respecte entre gèneres.

El Sindicat d’Estudiants de Gravi (SEG) ha acordat adherir-se a la manifestació majoritaria que tindrà lloc a la Plaça Universitat a les 12h.

El SEG també ha acordat fer una aturada de 10 minuts a les 12h, on es farà la lectura d’un manifest.

Pel que fa la vaga dels components del claustre, dir que, com sempre que hi ha vaga convocada, el fet de secundar-la és una decisió individual. Des de l’escola prendrem les mesures oportunes per viure la jornada amb la màxima normalitat.

Interessant Xerrada

Què entenem quan parlem de límits?

Tots els pares i mares ens preguntem on és el límit? On comença la llibertat del nostre fill i acaba la nostra?

El proper dimarts 6 de març a les 17,30h a l’edifici de Primària  parlarem de Llibertat i límits en la xerrada informativa a càrrec de la psicòloga Ruth Marrugat

Hi haurà servei d’acollida de 17,30h a 19h.