Actualitat

Recollim Premis

Felicitem a tots els guanyadors d’enguany dels Jocs Florals del Districte de Gràcia i hem recollit el premi dimecres 24 de:

Clara Cervera (1r premi de poesia, CM) i Maria Ara (2n premi de prosa, ESO).

I també de la Federació de Cooperatives:
Joan Ortega (1r premi poesia, C. Inicial),  Clara Cervera (1r premi de poesia C. Mitjà), Dana Aguiló (1r premi prosa, C. Superior), Sergi Icart (3r premi poesia, C. Superior),  Pau Rocabert (3r premi poesia, ESO)
Més

Emociona’t amb l’educació dels teus fills

El proper dimarts 30 de maig, a les 19h i a l’Edifici de Primària (Av. Vallcarca, 258) tindrà lloc la xerrada “Emociona’t amb l’educació dels teus fills”, a càrrec del Psicòleg i Màster d’Intel·ligència Emocional Josep Arregui Dalmases.

Es tracta d’una xerrada oberta a totes les famílies, on es parlarà del paper de les emocions en l’aprenentatge dels fills i filles.
Més

Preinscripció Batxillerat

La preinscripció dels alumnes de Batxillerat per al curs 2017-18 es durà a terme entre el 16 i el 24 de maig de 2017, ambdós inclosos.

La sol·licitud de preinscripció es formalitza i es presenta, juntament amb la documentació acreditativa a la secretaria general de l’edifici de Secundària (C/ Jericó 5-7)

La documentació que cal presentar és:

• Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne/a està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Benestar Social i Família.
Més

Exposició 50anys

Dilluns 15 de maig a les 19.00 inaugurarem l’exposició dels 50 anys “Junts construïm Gravi”. L’exposició serà a la seu del Districte de Gràcia, a la plaça de la Vila de Gràcia 2.

Comptarem amb intervencions, veurem una projecció de fotografies històriques realment molt àmplia i donarem per inaugurada una exposició que creiem que agradarà molt. Finalment farem un brindis pels 50 anys de l’escola. L’exposició serà itinerant i per tant aquest no serà l’únic dia per poder veure-la.

Més

Preinscripció a P2 i Batxillerat

El període d’inscripció i matriculació dels alumnes de P2 per al curs 2017-18 serà del 2 al 12 de maig, ambdós inclosos. Pels alumnes de P2, la sol·licitud de preinscripció es formalitza i es presenta, juntament amb la documentació acreditativa a la secretaria general de l’escola, a l’edifici de Primària (Av. Vallcarca, 258).

La documentació que cal presentar és una fotocòpia del DNI del pare i de la mare, o del tutor/a legal, l’original i fotocòpia del Llibre de família, 2 fotografies de carnet, fotocòpia de la targeta sanitària i una fotocòpia del carnet de vacunes.
Més