Actualitat

Fotografies de grup

De nou, el curs s’acabat i marxem de vacances. Us deixem totes les fotos de grup perquè recordeu els companys amb qui heu compartit tot aquest curs, des dels més petits i fins als més grans. Ens veurem al setembre, amb les piles carregades de nou!

Bones vacances i bon estiu a tothom!
Més

L’escala de l’escola

El dilluns 12 de juny a les 10h del matí, dins del marc de les activitats del 50è aniversari de l’escola, ens vam  trobar tots els alumnes, mestres i professors a la pista de Secundària. Les tres etapes: Infantil, Primària i Secundària es van trobar per un objectiu comú: cantar L’escala de l’escola, una cançó composada per mestres de Gravi, amb motiu d’aquests 50 anys de la nostra història.

Després d’haver-la assajat per separat durant algunes setmanes, les veus dels més petits i els més grans van quedar unides amb la cantada d’aquesta cançó. Un moment que, de ben segur, va ser molt especial per a tots els assistents.
Més

Bones Classificacions

Felicitem a tots els companys premiats de sisè i d’ESO de l’escola que van participar a la biatló i la triatló escolar que organitza l’Ajuntament de Barcelona, on es van presentar prop de 2500 participants.

Podeu veure més imatges a l’àlbum de fotos de l’Escola Gravi. (actualitzat 21 de juny de 2017)
Més

Aula oberta de Música i Psicomotricitat

Del 6 al 9 de juny, a Infantil hem convidat a totes les famílies a veure l’aula oberta de Música i Psicomotricitat, un moment per gaudir de tot el que els nens i nenes de l’etapa han estat preparant durant el curs.

A P2, vam realitzar una sessió de música en família, on petits i grans, van compartir cançons, danses i moments molt especials.

A P3, els Pops i els Cavallets van fer una petita mostra de les dues especialitats, agafant algunes pinzellades de les activitats que fan a Música i a Psicomotricitat.
Més

Juguem a Primària!

El passat 31 de maig, els nens i nenes de P5 van fer l’activitat Juguem a Primària!, que els va permetre conèixer diferents espais de Primària i, especialment, conèixer els companys de 5è, que seran els seus futurs padrins durant el proper curs.

Va ser un matí ple d’activitats, jocs i emocions compartides entre les dues etapes. Robòtica, anglès o música són només algunes de les coses que van fer… Mireu el vídeo que us hem preparat amb el recull d’imatges!
Més