Actualitat

Comunicat danses

Hem decidit suspendre les danses d’avui i passar-les a dilluns 27 de maig. Mantenim els horaris i el funcionament exactament igual. Totes les previsions que hem consultat fan preveure pluja per l’estona de les danses, però a més no es poden fer en bones condicions si la pista està mullada.

Sabem que això suposa un inconvenient pe a moltes famílies.Tot i així esperem que tothom que no va venir ahir a les danses pugui venir aquest proper dilluns.
Més

Relacions amb escoles estrangeres

El passat 20 de novembre va visitar la nostra escola una delegació d’una escola de Bangkok, Tailàndia, que impulsen un programa anomenat «Prasarnmit Primary International Programme» que afavoreix que alumnes seus puguin conèixer escoles estrangeres.

En aquest cas volien conèixer una escola de Barcelona per poder portar un grup reduït d’alumnes uns dies d’abril. La Universitat de Barcelona, que també va participar de la visita amb el seu responsable de l’Oficina de Relacions Internacionals, els hi va proposar la nostra escola com a possible col·laboradora. La visita va ser molt interessant.
Més

Cicle de Concerts

El passat 30 de març, en motiu de la celebració de la Festa de Portes Obertes, un dels actes de cloenda va ser la Big Band a la plaça de la Vall d’Hebron, donant inici al cicle de concerts de l’Escola de Música de l’escola.

Trobada de corals  11 de maig a les 11,30 al Mercat de la Vall d’Hebron

Concert de Final de curs 15 de juny a les 10h a l’Espai Jove Fontana
Més

Acabem el Trimestre

Acabem aquest llarg segon trimestre, contents i satisfets del munt de feina, projectes, activitats, sortides, colònies, viatges… que hem fet tots plegats alumnes, mestres i famílies.

Tornarem amb molta energia el proper 23 d’abril, diada de Sant Jordi, amb la celebració del Jocs Florals.

Us fem arribar les guies de llibres Sant Jordi 2019

Intercanvi de llibres 2019

El proper dijous 11 d’abril de 17.00 a 19.00 es farà una festa d’intercanvi de llibres als jardinets del costat de la Biblioteca Maria Antonieta Cot.

Tots els nens i nenes que ho desitgin poden portar un màxim de 4 llibres a l’escola fins al dia 10 d’abril. Per cada un rebran un punt de llibre que serà un val per poder bescanviar per un altre llibre el dijous 11 d’abril a la tarda.

Els llibres han d’estar en bon estat i no poden ser llibres de text. Igualment els pares i les mares també podeu participar-hi, portant els vostres llibres a l’escola o directament a la biblioteca.
Més