Actualitat

Adhesió al comunicat de la FeCEC

Des de l’escola Gravi, ens adherim al comunicat emès per la FeCEC:

Les escoles cooperatives, representades per la Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya, defensem cada dia, amb a la nostra tasca educativa, els valors de la democràcia, la llibertat i la participació.

En coherència amb els nostres principis, no podem més que condemnar les actuacions contra les institucions del nostre país, impròpies d’un estat de dret, a l’hora que ens solidaritzem amb el seu personal i els seus responsables.

Lamentem els esdeveniments que s’estan produint i apel·lem al respecte i al diàleg per trobar solucions.
Més

Nou curs

Comencem un nou curs, d’aquí poc ens tornarem a veure per engegar tot junts nous projectes.

Podeu consultar les instruccions d’aquest curs 2016/17 per a les diferents etapes.

Hi trobareu informació relacionada amb el calendari escolar, l’organització de l’etapa, el servei de menjador i vigilància, el material necessari o les reunions informatives.

Podeu accedir-hi des d’aquest enllaç o adreçant-vos a Dades Generals > Instruccions de curs.

Menú Setembre – Octubre

 

 

Activitats extraescolars

Us presentem l’oferta de les activitats extraescolars adreçades als alumnes d’Educació Infantil, Primària i Secundària pel curs 2017-18.

Esports extraescolars

En els documents següents trobareu tota la informació relacionada amb les sessions de prova gratuïtes i amb els terminis d’inscripció, horaris i reunions informatives.

Circular informativa

A més, no oblideu consultar la informació de l’Escola de Música i de l’Escola d’anglès, que completa la oferta d’activitats extraescolars.

Reunió informativa Escola de Música (Setembre)

Fotografies de grup

De nou, el curs s’acabat i marxem de vacances. Us deixem totes les fotos de grup perquè recordeu els companys amb qui heu compartit tot aquest curs, des dels més petits i fins als més grans. Ens veurem al setembre, amb les piles carregades de nou!

Bones vacances i bon estiu a tothom!
Més

L’escala de l’escola

El dilluns 12 de juny a les 10h del matí, dins del marc de les activitats del 50è aniversari de l’escola, ens vam  trobar tots els alumnes, mestres i professors a la pista de Secundària. Les tres etapes: Infantil, Primària i Secundària es van trobar per un objectiu comú: cantar L’escala de l’escola, una cançó composada per mestres de Gravi, amb motiu d’aquests 50 anys de la nostra història.

Després d’haver-la assajat per separat durant algunes setmanes, les veus dels més petits i els més grans van quedar unides amb la cantada d’aquesta cançó. Un moment que, de ben segur, va ser molt especial per a tots els assistents.
Més