Actualitat

XVII Mostra TR

Enguany arribem a la XVII edició de la Mostra de Treballs de Recerca de Gravi. Com ja sabeu, des de l’any escolar 1999-2000, l’escola ha anat celebrant aquesta mostra  sistemàticament cada curs.

Tres alumnes, escollits pels seus propis companys de classe, exposaran oralment el seu treball. És un acte obert  a tots els pares de l’escola i en els darrers anys es duu a terme a la biblioteca Vallcarca i els Penitents M.Antonieta Coll.

La mostra anirà acompanyada de la festa de comiat dels alumnes de segon de batxillerat.  Després de les exposicions, farem un petit acte de finalització dels estudis de batxillerat i obsequiarem  els nostres alumnes amb un record  del seu pas per l’escola. Acabarem la trobada amb un bon pica pica per a  totes les families, alumnes i professors al menjador de Secundària de l’escola.
Més

Batxillerat

La preinscripció dels alumnes de Batxillerat per al curs 2017-18 es durà a terme entre el 14 i el 24 de maig de 2018, ambdós inclosos.

La sol·licitud de preinscripció es formalitza i es presenta, juntament amb la documentació acreditativa a la secretaria general de l’edifici de Secundària (C/ Jericó 5-7)

La documentació que cal presentar és:

• Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne/a està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Benestar Social i Família.
Més

Camí escolar

A partir d’una certa edat anar sols a l’escola, o amb amics i amigues i sense la companyia d’un adult, és positiu per als infants: reponsabilitat, autonomia, coneixement del barri, identificació del risc…

Els camins escolars es desenvolupen en l’entorn de les escoles i ja són força visibles a Barcelona.

“El Camí escolar, espai amic” és un recurs educatiu i una iniciativa destinada a impulsar la recuperació de l’espai públic com espai de relació i convivència i com una manera innovadora i participativa d’abordar l’educació per a la mobilitat dels infants i adults.”
Més

Festa de Primavera

Els propers 17 i 18 de maig celebrarem les tradicionals danses de l’escola. El tema d’aquest any gira entorn del lema “Apassiona’t amb Gravi”

Com ja és habitual, farem dos torns d’actuació, en dos dies diferents, tot i que el programa serà exactament el mateix.

Dijous 17 de maig  Per a les famílies que tinguin fills i filles a 1r  2n, i 3r de Primària.

Divendres 18 de maig Per a les famílies que tinguin fills i filles a 4t, 5è i 6è de Primària.


Més

Propera Xerrada Famílies

“Les tecnologies digitals han arribat per quedar-se. Han canviat radicalment la nostra societat i també el concepte d’infància.

Els nostres nens han nascut en l’era digital, però això no vol dir que sàpiguen fer un bon ús del fet digital. És responsabilitat de pares i educadors facilitar que facin una incorporació positiva de la tecnologia i un bon ús de la mateixa. Les potencialitats són infinites, els riscos evitables.

És responsabilitat de tots nosaltres afavorir el creixement saludable i ple dels nens, ja que ells seran els pares i educadors del futur.

Aquestes i altres reflexions interessants,  farem en la propera Xerrada de Famílies La societat digital: canvis, riscos i les oportunitats de les TIC a càrrec de la Mireia Ambròs Hortensi el proper 10 de maig a les 17,30h
Més