Actualitat

Francesc Esperanzi

Aquesta matinada en Francesc Esperanzi ens ha deixat. Recordar-vos que va treballar a Gravi un bon grapat d’anys i en va ser director uns quants d’ells. Ell, com tots nosaltres, va  formar part d’aquest projecte que és l’escola. En Francesc estimava la seva feina. És i era un referent dins la comunitat educativa.

Així, volem expressar el nostre dolor per la mort del nostre company i donar el nostre condol a la família. Sobren paraules d’agraïment.

Moltes gràcies

 

Ordinadors a Secundària

El proper curs, a 1r d’ESO, els alumnes treballaran individualment i en grup amb el seu ordinador personal. Aquesta mesura té la finalitat de millorar les seves competències digitals que, normativament, formen part del currículum de Secundària. Progressivament, anirem ampliant la proposta a la resta de cursos de l’ESO. A les “informacions de curs” trobareu la normativa i a l’apartat de “llibres i material de curs” les especificacions recomanades dels portàtils.

Fotografies de grup 2018-19

De nou, el curs s’acabat i marxem de vacances. Us deixem totes les fotos de grup perquè recordeu els companys amb qui heu compartit tot aquest curs, des dels més petits i fins als més grans. Ens veurem al setembre, amb les piles carregades de nou!

Bones vacances i bon estiu a tothom!
Més

Obres Infantil 18-19

Us informem que, amb motiu de les obres de millora de l’edifici d’Educació Infantil, a partir del proper divendres, 28 de juny, el servei de telefonia restarà aturat fins a la finalització de les obres.

Si necessiteu posar-vos en contacte telefònic amb l’etapa, us demanem que us adreceu al telèfon de Primària, el 93.211.11.83.

Les adreces de correu electrònic, però, continuaran funcionant com sempre.

Gràcies i Bon Estiu

Tocats x Gravi 2019

El curs passat vam engegar el projecte de Batucada a Primària. Enguany, hem posat en marxa la segona promoció del grup, que ha seguit posant ritme i alegria a la nostra escola.

Cada assaig i cada actuació ha fet créixer els Tocats x Gravi fins arribar a ser el que heu vist les últimes setmanes, un grup ple de força, energia i il·lusió.

Gràcies a tots els que heu ballat i gaudit amb el nostre ritme, fins ben aviat!

Us deixem un petit vídeo que recull el procés i l’evolució dels Tocats x Gravi.
Més